متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش غذا طرز تهیه آش شلغم

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 198
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,826
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه آش شلغم
[IMG]

دستور پخت آش شلغم با ماش و برنج خوشمزه برای سرماخوردگی
آش شغلم از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است و طرفدارن خاص خودش را دارد. در طبخ این آش به دلیل اینکه از شلغم استفاده می شود، برای سلامتی بدن و مخصوصا افراد سرماخورده بسیار مفید است. آش شلغم در بسیاری از شهرهای ایران همانند بوشهر، اصفهان و فزوین با دستورات مختلفی طبخ می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن آش شلغم آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم آش شلغم را برای 5 نفر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی، می توانید آش شغلم خوشمزه و عالی درست کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,826
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم آش شلغم برای 5 نفر
شلغم 2 عدد
پياز 2 عدد
هويچ 2 عدد
ماش 1 پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور نصف پيمانه
گوشت گردن ٢٠٠ گرم
سبزی آش خرد شده (گشنیز، جعفری و اسفناج) نیم کیلو
کشک 4 قاشق سوپخورى
زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ سه قاشق سوپخورى
روغن مايع سه قاشق سوپخورى
برنج نصف پیمانه
کشک 4 قاشق سوپخورى
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مراحل تهیه آش شلغم
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,826
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
1. ابتدا گوشت گردن را در یک قابلمه به همراه پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت، آب آن را با استفاده از صافی جدا می کنیم و کنار می گذاریم. همچنین گوشت را از استخوان ها جدا می کنیم و با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,826
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
2. در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و در قابلمه به همراه کمی روغن مایع تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حالا نصف پیاز داغ را کنار می گذاریم و بعدش ماش و بغلور را به همراه مقداری آب اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنم تا آب بجوشید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,826
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
3. بعد از اینکه آب جوشید حرارت را ملایم می کنیم تا حبوبات با حرارت ملایم نیم پز شوند. توجه کنید باید در این مرحله هر از گاهی آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد. بعد از اینکه حبوبات نیم پز شدند برنج را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج هم نیم پز شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,826
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
4.. بعد از نیم پز شدن برنج، شغلم و هویچ خرد شده را اضافه می کنیم و بعدش سبزی آش، گوشت پخته ریش ریش شده، آب گوشت، دو قاشق نعنا داغ، سیر له شده و کشک را به آش اضافه می کنیم و نمک آش را هم اندازه می کنیم و در صورت نیاز مقداری نمک هم اضافه می کنیم. سپس صبر می کنیم تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

5. بعد از اینکه آش با حرارت ملایم به خوبی پخت و جا افتاد، آن را در ظرف سرو می کشیم و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش شلغم خوشمزه لذت ببرید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا