Сердце کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 121 پسندها 2,283 امتیازها 14,213 مدالها 10 18/8/20 #121 R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... یه بار یه سوسک دیدم جیغ کشیدم بعدشمم ازترس مرگ موش خوردم بی ادب_خب_سلام امضا : Сердце
R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... یه بار یه سوسک دیدم جیغ کشیدم بعدشمم ازترس مرگ موش خوردم بی ادب_خب_سلام
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 18/8/20 #122 R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... سوسک جیغ بلندی با دیدن مرگ موش کشید و شاخک هایش را پنهان کرد. غذا _ سریال _ مغز امضا : هوم
R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... سوسک جیغ بلندی با دیدن مرگ موش کشید و شاخک هایش را پنهان کرد. غذا _ سریال _ مغز
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 939 پسندها 17,291 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #123 دیوان دیوانه گفت در WC را با استفاده ی از قاشق باز کردم و آنجا رایحه ی گل ول دادم :-| هولناک _ مرگ _ نوازنده کلیک کنید تا باز شود... مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع امضا : •HOORYA•
دیوان دیوانه گفت در WC را با استفاده ی از قاشق باز کردم و آنجا رایحه ی گل ول دادم :-| هولناک _ مرگ _ نوازنده کلیک کنید تا باز شود... مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 18/8/20 #124 Horya .ahmadi گفت مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع کلیک کنید تا باز شود... خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق امضا : هوم
Horya .ahmadi گفت مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع کلیک کنید تا باز شود... خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 939 پسندها 17,291 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #125 b.bak گفت یکی رفتWCبعد باخودش قاشق برد وقتی اومد بیرون دیدجلوپاش پرگله مهربون_زشت_برو کلیک کنید تا باز شود... درسته مهربونی، اما زشتی؛ هرچی هستی فقط برو. کش لاک ناخن پیراهن امضا : •HOORYA•
b.bak گفت یکی رفتWCبعد باخودش قاشق برد وقتی اومد بیرون دیدجلوپاش پرگله مهربون_زشت_برو کلیک کنید تا باز شود... درسته مهربونی، اما زشتی؛ هرچی هستی فقط برو. کش لاک ناخن پیراهن
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 939 پسندها 17,291 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #126 دیوان دیوانه گفت خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق کلیک کنید تا باز شود... خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه امضا : •HOORYA•
دیوان دیوانه گفت خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق کلیک کنید تا باز شود... خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 18/8/20 #127 Horya .ahmadi گفت خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه کلیک کنید تا باز شود... داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-| امضا : هوم
Horya .ahmadi گفت خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه کلیک کنید تا باز شود... داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-|
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 939 پسندها 17,291 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #128 دیوان دیوانه گفت داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-| کلیک کنید تا باز شود... پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون امضا : •HOORYA•
دیوان دیوانه گفت داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-| کلیک کنید تا باز شود... پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون
Lazaros نو ورود سطح 0 ارسالیها 11 پسندها 321 امتیازها 1,723 19/8/20 #129 Horya .ahmadi گفت پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون کلیک کنید تا باز شود... جلوی تلویزیون نشسته بودم و با ناخون گیر کلک ناخونامو میکندم که یادم افتاد برم یه کیبورد برا گوشیم دان کنم پس ناخونامو نصفه رها کردم و رفتم سروقت گوشی. عروسک خر ساعت
Horya .ahmadi گفت پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون کلیک کنید تا باز شود... جلوی تلویزیون نشسته بودم و با ناخون گیر کلک ناخونامو میکندم که یادم افتاد برم یه کیبورد برا گوشیم دان کنم پس ناخونامو نصفه رها کردم و رفتم سروقت گوشی. عروسک خر ساعت
Faryad.khamoush نو ورود سطح 0 ارسالیها 22 پسندها 46 امتیازها 40 19/8/20 #130 عاخه یه نفر چقدر میتونه رو مخ باشع؟ همه کادو عروسک و ساعت و ..... میخرن.... بعد این دوست من رفته برام ماکت خر، خریده.... هیاهو سکوت غمگین
عاخه یه نفر چقدر میتونه رو مخ باشع؟ همه کادو عروسک و ساعت و ..... میخرن.... بعد این دوست من رفته برام ماکت خر، خریده.... هیاهو سکوت غمگین