Сердце کاربر انجمن سطح 12 تاریخ ثبتنام 1/8/20 ارسالیها 121 پسندها 2,283 امتیازها 14,213 مدالها 10 18/8/20 #121 R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... یه بار یه سوسک دیدم جیغ کشیدم بعدشمم ازترس مرگ موش خوردم بی ادب_خب_سلام امضا : Сердце
R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... یه بار یه سوسک دیدم جیغ کشیدم بعدشمم ازترس مرگ موش خوردم بی ادب_خب_سلام
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 15/7/20 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 18/8/20 #122 R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... سوسک جیغ بلندی با دیدن مرگ موش کشید و شاخک هایش را پنهان کرد. غذا _ سریال _ مغز امضا : هوم
R*o*z*h*i*n*a گفت نوازنده مرگ هولناکی داشت مرگ موش_سوسک_جیغ کلیک کنید تا باز شود... سوسک جیغ بلندی با دیدن مرگ موش کشید و شاخک هایش را پنهان کرد. غذا _ سریال _ مغز
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 تاریخ ثبتنام 7/7/20 ارسالیها 943 پسندها 17,316 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #123 دیوان دیوانه گفت در WC را با استفاده ی از قاشق باز کردم و آنجا رایحه ی گل ول دادم :-| هولناک _ مرگ _ نوازنده کلیک کنید تا باز شود... مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع امضا : •HOORYA•
دیوان دیوانه گفت در WC را با استفاده ی از قاشق باز کردم و آنجا رایحه ی گل ول دادم :-| هولناک _ مرگ _ نوازنده کلیک کنید تا باز شود... مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 15/7/20 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 18/8/20 #124 Horya .ahmadi گفت مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع کلیک کنید تا باز شود... خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق امضا : هوم
Horya .ahmadi گفت مرگ نه چندادن هولناک عمهام، اصلا نوازنده نبود. چه میدونم، من جمله سازیم خوب نیست گلابی خانواده توقع کلیک کنید تا باز شود... خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 تاریخ ثبتنام 7/7/20 ارسالیها 943 پسندها 17,316 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #125 b.bak گفت یکی رفتWCبعد باخودش قاشق برد وقتی اومد بیرون دیدجلوپاش پرگله مهربون_زشت_برو کلیک کنید تا باز شود... درسته مهربونی، اما زشتی؛ هرچی هستی فقط برو. کش لاک ناخن پیراهن امضا : •HOORYA•
b.bak گفت یکی رفتWCبعد باخودش قاشق برد وقتی اومد بیرون دیدجلوپاش پرگله مهربون_زشت_برو کلیک کنید تا باز شود... درسته مهربونی، اما زشتی؛ هرچی هستی فقط برو. کش لاک ناخن پیراهن
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 تاریخ ثبتنام 7/7/20 ارسالیها 943 پسندها 17,316 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #126 دیوان دیوانه گفت خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق کلیک کنید تا باز شود... خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه امضا : •HOORYA•
دیوان دیوانه گفت خانواده ی گلابی توقع داشتند او سیب شود :-| ( به حق چیزای ندیده ) فرمان _ خالق _ مخلوق کلیک کنید تا باز شود... خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه
هوم رفیق جدید انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 15/7/20 ارسالیها 64 پسندها 589 امتیازها 2,713 18/8/20 #127 Horya .ahmadi گفت خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه کلیک کنید تا باز شود... داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-| امضا : هوم
Horya .ahmadi گفت خالق فرمان خلق مخلوق را داد اینستا فوتبال خربزه کلیک کنید تا باز شود... داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-|
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 تاریخ ثبتنام 7/7/20 ارسالیها 943 پسندها 17,316 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #128 دیوان دیوانه گفت داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-| کلیک کنید تا باز شود... پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون امضا : •HOORYA•
دیوان دیوانه گفت داشتم با خربزه فوتبال می دیدم آیدی اینستاش لو رفت شاخ _ پولدار _ زاویه فک :-| کلیک کنید تا باز شود... پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون
Lazaros نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 14/8/20 ارسالیها 11 پسندها 321 امتیازها 1,723 19/8/20 #129 Horya .ahmadi گفت پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون کلیک کنید تا باز شود... جلوی تلویزیون نشسته بودم و با ناخون گیر کلک ناخونامو میکندم که یادم افتاد برم یه کیبورد برا گوشیم دان کنم پس ناخونامو نصفه رها کردم و رفتم سروقت گوشی. عروسک خر ساعت
Horya .ahmadi گفت پسر همسایهمون مثلا پولدار و شاخ هست ولی از زاویه فک. دقیقا چی شد کیبورد ناخون گیر تلویزیون کلیک کنید تا باز شود... جلوی تلویزیون نشسته بودم و با ناخون گیر کلک ناخونامو میکندم که یادم افتاد برم یه کیبورد برا گوشیم دان کنم پس ناخونامو نصفه رها کردم و رفتم سروقت گوشی. عروسک خر ساعت
Faryad.khamoush نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 13/8/20 ارسالیها 22 پسندها 46 امتیازها 40 19/8/20 #130 عاخه یه نفر چقدر میتونه رو مخ باشع؟ همه کادو عروسک و ساعت و ..... میخرن.... بعد این دوست من رفته برام ماکت خر، خریده.... هیاهو سکوت غمگین
عاخه یه نفر چقدر میتونه رو مخ باشع؟ همه کادو عروسک و ساعت و ..... میخرن.... بعد این دوست من رفته برام ماکت خر، خریده.... هیاهو سکوت غمگین