متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مطالب جالب چندش ترین غذا های جهان! که به هیچ وجه فکر خوردنشان به سرتان نخواهد زد!

  • نویسنده موضوع oxm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 42
  • بازدیدها 2,558
  • کاربران تگ شده هیچ

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #1
چند غذا در جهان که به هیچ وجه فکر نمیکنید از مزه اش خوشتان بیاید!
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #2
شماره: 1
- بالوت balut

این غذا تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است. در این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده می شود و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهایی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می رسد. بالوت ایده آل در فیلیپین، تخم اردک 17 روزه است، اما ویتنامی ها 19 تا 21 روزه اش را ترجیح می دهند.

غذاهای عجیب و غریب

[IMG alt="عجیب ترین غذاهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #3
شماره : 2
- بوداگ boo dog

بوداگ یک غذای مغولی است که با پرکردن شکم موش خرما یا بز از سنگ داغ و سبزیجات و پیاز درست می شود. این غذا بیشتر غذایی جمعی است و در فضای باز و پیک نیک درست می شود. در پخت این غذا تشخیص گرمای سنگ و تعداد سنگ های لازم خیلی اهمیت دارد و کار هر کسی هم نیست. البته گاهی برای بهتر پختن گوشت، همراه با گرمای از درون، لاشه را در معرض حرارت بیرونی قرار می دهند.

غذاهای چندش آور
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #4
شماره: 3
- تخم مرغ هزارساله Thousand-Year-Old Egg

این غذای چینی واقعاً با تخم مرغ هزار ساله درست نمی شود، بلکه تنها 4 یا 5 ماه برای آماده شدن آن کافی است. برای پختن این غذای هیجان انگیز، تخم مرغ یا اردک را چند ماه در خاکستر، خاک رس، نمک، آهک چال می کنند، سپس آن را مدتی در پوسته برنج می خوابانند. حالا غذا آماده صرف کردن است.

غذاهای چندش آور جهان
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #5
شماره : 4
- رتیل سوخاری Fried tarantulas

رتیل سوخاری غذای محبوب مردم کامبوج است. در این کشور علاوه بر رتیل سوخاری، مار اسپایسی هم خورده می شود که البته علاوه بر اینکه غذای مورد علاقه کامبوجی هاست، هر ساله گردشگران زیادی هم برای خوردن این غذا به کامبوج می روند.


غذاهای چندش آور جهان
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #6
شماره: 5
- کله گوسفند Smalahove

کله پاچه
گرچه به نظر ما ایرانی ها غذای بسیار لذیذی است و خوردن آن خیلی معمولی به نظر می رسد اما نکته جالب در رابطه با این غذا این است که گویا «کله» فقط غذای مورد علاقه ایرانی ها نیست و نروژی ها هم به آن علاقه دارند. آن ها این غذای سنتی را با کِز دادن و بعد پختن کله درست می کنند و سپس با کلم و سیب زمینی پخته می خورند، اما به خوردن «پاچه» علاقه چندانی ندارند.


غذاهای چندش آور جهان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #7
شماره: 6
- اسکامول Escamol

اسکامول، مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات است.این غذا، یک غذای محبوب مکزیکی است.


غذاهای چندش آور جهان
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #8
شماره: 7
- خون خوک و نان pig blood and bread

مخلوط خون تفت داده خوک به همراه نان، خوراکی محبوب برای صبحانه در سوئد است.


غذاهای چندش آور جهان
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #9
شماره: 8
- ساناکجی Sannakji

ساناکجی، اختاپوسی است که به تازگی کشته شده و بعد تکه تکه و سریعاً سرو می شود. این غذا با کنجد و روغن کنجد خورده می شود.


غذاهای چندش آور جهان
 
امضا : oxm

oxm

کاربر نیمه فعال
سطح
4
 
ارسالی‌ها
519
پسندها
2,140
امتیازها
14,773
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #10
شماره : 9
- کُره چشم ماهیِ تُن Tuna Eyeball

چشم ماهی تن یک غذای محبوب در ژاپن و برخی دیگر از کشورهای جنوب آسیاست. چشم ماهی تن، چرب و بسیار طعم دار است. این غذا خام خورده نمی شود و باید با حرارت ملایم پخته شود. عموماً برای پخت به چشم ماهی، آب لیموی تازه، زنجبیل، سس سویا، روغن کنجد و نمک اضافه می شود.


غذاهای چندش آور جهان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : oxm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا