- ارسالیها
- 519
- پسندها
- 2,140
- امتیازها
- 14,773
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #41
تخم مرغ صد ساله، چین
نه صد سال بلکه چند هفته تا چند ماه، تخم مرغ یا غاز را در مخلوطی از خاکستر ، نمک ، گِل و آهک نگهداری می کنند تا به حد تخمیر مورد نظر برسد. طعم نهایی آن چیزی بین سولفور و آمونیاک است و در واقع با افزایش سطح PH تخم مرغ در طی فرایند تخمیر ، طعم آن به کلی عوض می شود. هرچند بافت ژله ای قهوه ای رنگ آن، که زمانی سفید بود، اصلا طعم خاصی ندارد.
نه صد سال بلکه چند هفته تا چند ماه، تخم مرغ یا غاز را در مخلوطی از خاکستر ، نمک ، گِل و آهک نگهداری می کنند تا به حد تخمیر مورد نظر برسد. طعم نهایی آن چیزی بین سولفور و آمونیاک است و در واقع با افزایش سطح PH تخم مرغ در طی فرایند تخمیر ، طعم آن به کلی عوض می شود. هرچند بافت ژله ای قهوه ای رنگ آن، که زمانی سفید بود، اصلا طعم خاصی ندارد.