غذا مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 205
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/9/18
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لذت ببرین. ماهی شکم پر با مواد خیلی متفاوتی درست میشه و معمولا هر جای ایران به یه نحوی درستش میکنین و این ماهی شکم پر هم که دستورش رو اینجا براتون میذارم ماهی شکم پر به سبک شمالیه که خیلی خیلی لذیذه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی


مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

  • ماهی قزل آلا: ۱ عدد یا هر ماهی دیگه‌ای که میپسندین
  • سبزی معطر: ۱۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا)
  • گردو آسیاب شده: ۱/۴ پیمانه
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرچوبه: به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/9/18
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
۸. حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی


۹. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی


۱۰. حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.

[IMG alt="مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
عقب
بالا