غذای محلی انار پلو شیرازی

  • نویسنده موضوع S_MELIKA_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 399
  • کاربران تگ شده هیچ

S_MELIKA_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
6/4/17
ارسالی‌ها
2,255
پسندها
19,576
امتیازها
46,373
مدال‌ها
30
سن
26
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
anar-polo.jpg

برنج 2 لیوان . دانه انار 1 لیوان . سینه مرغ 2 عدد . گشنیز خرد شده 1 لیوان

پیاز 2 عدد . خلال پسته نصف لیوان . زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم



طرز تهیه : سینه های مرغ را بهمراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.



برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S_MELIKA_R
عقب
بالا