غذای محلی غذای محلی | طرز تهیه کوفته ریزه با رب انار

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 147
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,120
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
kofteh-rezeh-1.jpg

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیازیک عدد
گردوی آسیاب شدهسه قاشق غذاخوری
تخم مرغیک عدد
آرد سوخارییک قاشق غذاخوری
رب اناریک قاشق غذا خوری
نعنا خشکمقداری
فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,120
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای سس
پیازیک عدد
رب اناریک قاشق
رب گوجه فرنگییک قاشق
آبیک لیوان
آب انارنصف لیوان
نصف لیوان گردوی خرد شدهنصف لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,120
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای درست کردن کوفته ریزه در ابتدا گوشت را در ظرفی می ریزیم و پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم سپس آب آن را گرفته و به گوشت می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم در ادامه تخم مرغ را به همراه گردوی آسیاب شده اضافه می کنیم.



مرحله دوم​

در این مرحله نعنا خشک را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و رب انار اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم در انتها آرد سوخاری را افزوده و کاملا با هم ورز می دهیم تا منسجم و یکدست شود.

مرحله سوم​

از مواد آماده شده به اندازه یک گردو برمی داریم و در دست گرد می کنیم و داخل ظرف می چینیم بعد از این که همه مواد را آماده کردیم برای یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند و خودش را بگیرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا