کیک و شیرینی دستور پخت کرپ با مغز شکلات؛ امان از صبحانه‌های فرانسوی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,808
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شاید وقتی اسم کرپ را می‌شنوید احساس کنید چه چیز عجیب و غریبی است یا دستور پخت آن سخت است، اما کاملا در اشتباهید. کرپ یک نوع نان بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که انواع مختلف آن برای وعده‌های مختلف غذایی وجود دارد. این نان دستور پختی شبیه به پنکیک دارد با تفاوت‌های اندکی مانند نازک‌تر بودن و شل‌تر بودن که آن‌ها را از هم متمایز می‌کند. کرپ در دسته نان‌ها قرار دارد و می‌توان آن را در کنار مواد غذایی مختلفی از جمله میوه ها، عسل، گوشت و … میل کرد.

کرپ یک نان فرانسوی است که معمولا با آرد گندم تهیه می‌شود و کلمه‌ی کرپ از واژه‌ی crispa به معنای پیچاندن گرفته شده است. این نان معمولا در وعده صبحانه مصرف می‌شود که شیرین است، ولی نوع نمکی آن وجود دارد که می‌شود برای ناهار یا شام استفاده کرد در این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Fati.r
عقب
بالا