کیک و شیرینی طرز تهیه کیک پاپلی یا کیک البابلی عربی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 573
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش + ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,095
پسندها
43,743
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
22
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه کیک البابلی

در ظرفی روغن، شکر، شیر خشک، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا مایه یک دست و کرم رنگ روشن شود.

مایه کیک را دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

در هر قسمت 1/5 فنجان آرد ، 1 قاشق غذاخوری خوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک 3 بار الک شده را اضافه کنید.

به یک قسمت از خمیر کیک 3 قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائو اضافه کنید.

خمیر کیک را با دست خوب خوب مخلوط و ورز دهید تا یکدست شود. اگر آرد نیاز داشت باید اضافه کنید.

حالا دو قسمت مایع کیک داریم، یک قسمت ساده و قسمت دیگری را کاکائویی.

کف دست را چرب کنید و به اندازه نارنگی کوچک از هر قسمت خمیر کیک بردارید. خمیر ساده را در دست کمی باز کنید.

وسط خمیر ساده را کمی شکلات صبحانه بگذارید. خمیر را مانند توپ شکل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
203
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
220
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
471
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
364
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
476
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
264
عقب
بالا