غذای ملل آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 178
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
44,501
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
از نظر من طعم و مزه بورک‌ها حرف نداره، مخصوصا اون خرچ خرچ بورک سرخ شده لای دندون حسابی اشتهای آدم رو باز میکنه. اگه مثل من طرفدار بورک هستین حتما این بورک گوشت رو امتحان کنین، مطمئنم از طعم و مزه‌اش خوشتون میاد داخل این بورک از کلم سفید و هویج استفاده شده که طعم بی نظیری بهش داده و تنوع خوبی برای دادن یه مزه‌ی جدید به این پیش غذای خوشمزه است.

[IMG]

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و سبزیجات

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • ورق یوفکا: ۸ عدد
  • کلم سفید: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ قاشق چایخوری
  • رب گوجه: ۱ قاشق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا