- ارسالیها
- 13,757
- پسندها
- 128,110
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 36
- نویسنده موضوع
- #1
جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو میشود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش میدهیم. مزیت این جوجه به سایر مدلها این است که میتوانید آن را درون یک تابه روی گاز نیز درست کنید و نیازی به زغال یا باربیکیو ندارید.
توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجهها میشود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجهها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجهها در برابر نفوذ آبلیمو کاور میشوند. دقت کنید که نباید کره را...
توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجهها میشود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجهها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجهها در برابر نفوذ آبلیمو کاور میشوند. دقت کنید که نباید کره را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.