- ارسالیها
- 13,757
- پسندها
- 128,110
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 36
- نویسنده موضوع
- #1
چه چیزی لذت بخشتر از خوردن دوناتهای طلایی یا سیب زمینیهای سرخ شده و برشته! این خوراکیها واقعا خوشمزهاند، اما رمز و رازهای سرخ کردن را ندانید ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورید. شما برای اینکه مثل یک حرفهای سرخ کنید به یک ماهیتابهی مناسب و توصیههای زیر نیاز دارید.
اشتباه اول: در دمای بسیار بالا سرخ میکنید
برای اینکه تکههای مرغتان را خوب سرخ کنید باید دمای روغن بین ۳۲۵ و ۳۹۰ درجه فارنهایت باشد. دمای بالاتر از این باعث میشود غذای شما خیلی با سرعت سرخ شده و خشک شود، یا حتی بدتر، روی آن بسوزد و درونش خام بماند.
اشتباه دوم: در دمای بسیار...
اشتباه اول: در دمای بسیار بالا سرخ میکنید
برای اینکه تکههای مرغتان را خوب سرخ کنید باید دمای روغن بین ۳۲۵ و ۳۹۰ درجه فارنهایت باشد. دمای بالاتر از این باعث میشود غذای شما خیلی با سرعت سرخ شده و خشک شود، یا حتی بدتر، روی آن بسوزد و درونش خام بماند.
اشتباه دوم: در دمای بسیار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.