فال شب یلدا

طب سنتی علت دولایه‌شدن نان چیست؟

  • نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 284
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36
 
ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,554
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
محمدرضا خواجه درباره علت دوپوست (دولایه) شدن برخی نان‌ها، اظهار کرد: گاهی اوقات مصرف کنندگان از بروز این حالت شکایت می‌کنند و آن را یک ایراد می‌دانند(!)، در صورتی که نه‌تنها ایراد محسوب نمی‌شود بلکه یک حسن بزرگ است.
خواجه با بیان علل دوپوست شدن برخی از نان‌ها افزود: نخستین علت این است که خمیر مصرفی به‌اندازه کافی خوابیده، ورآمده و لانه‌زنبوری و پفکی شده است. دومین دلیل وجود مخمر به‌اندازه کافی در خمیر است که یک حسن بزرگ محسوب می‌شود.
سومین دلیل دوپوست شدن نان، اندازه بودن میزان خمیر ترش در خمیر نان است، علاوه بر این بالا بودن درصد گلوتن طبیعی آرد نیز علت دیگری است که موجب دوپوست شدن نان می‌شود.
لازم به ذکر است که اگر چسبندگی خمیر زیاد باشد مانع فرار زودهنگام گازهای ناشی از تخمیر شده و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا