طب سنتی علت دولایه‌شدن نان چیست؟

  • نویسنده موضوع _S_N_
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 243
  • کاربران تگ شده هیچ

_S_N_

مدیر بازنشسته تالار حقوق
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
19/5/18
ارسالی‌ها
7,560
پسندها
32,721
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
محمدرضا خواجه درباره علت دوپوست (دولایه) شدن برخی نان‌ها، اظهار کرد: گاهی اوقات مصرف کنندگان از بروز این حالت شکایت می‌کنند و آن را یک ایراد می‌دانند(!)، در صورتی که نه‌تنها ایراد محسوب نمی‌شود بلکه یک حسن بزرگ است.
خواجه با بیان علل دوپوست شدن برخی از نان‌ها افزود: نخستین علت این است که خمیر مصرفی به‌اندازه کافی خوابیده، ورآمده و لانه‌زنبوری و پفکی شده است. دومین دلیل وجود مخمر به‌اندازه کافی در خمیر است که یک حسن بزرگ محسوب می‌شود.
سومین دلیل دوپوست شدن نان، اندازه بودن میزان خمیر ترش در خمیر نان است، علاوه بر این بالا بودن درصد گلوتن طبیعی آرد نیز علت دیگری است که موجب دوپوست شدن نان می‌شود.
لازم به ذکر است که اگر چسبندگی خمیر زیاد باشد مانع فرار زودهنگام گازهای ناشی از تخمیر شده و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : _S_N_

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا