متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نقد شورا نقد رمان بازگشت |FATEME078| توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع F.K
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 1,355
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

F.K

نویسنده انجمن
سطح
13

ارسالی‌ها
550
پسندها
5,459
امتیازها
21,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
IMG_20170720_154813.jpg

به نام خدا

نقد رمان بازگشت توسط شورای انجمن یک رمان:

نویسنده توجه داشته باشد که منتقد با توجه به اصول نقد کرده است و پای نظر شخصی و... نگذارد.
بعد از اتمام نقد، شما باید با توجه به نکات رمان خود را ویرایش کنید.
اگر مشکلی بود در خصوصی به من تذکر دهید و از بحث و جدل بپرهیزید.
موفق باشید:)

شورای نقد یک رمان

امضا : F.K

F.K

نویسنده انجمن
سطح
13

ارسالی‌ها
550
پسندها
5,459
امتیازها
21,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
با عرض سلام و خسته نباشید؛

نام رمان:

اسم تکراری ای بود اما اینکه دو روح بر می گرددند می تونه دلیل انتخاب اسم باشه. اگه با کلمات مرکب مثل بازگشت ارواح، بازگشت خونین و... گذاشته می شد، می تونست از کلیشه بودنش کاهش بده.
اما با این حال اسم کوتاه و خوبی ست.

ژانر:

ژانر انتخابی شما وحشت و معمایی بود. ژانر وحشت زیاد کاربرد نداره بیشتر ژانر ترسناک نام گذاری می کنند. اما خب شما به کار بردید. از اونجایی که رمان حول و محور ارواح و قتل و ... هست، همخونی داره. اما هر چه رمان جلوتر میره باید ترسناک تر بشه و باید به این موضوع توجه کنید. ژانر معمایی هم تا اینجای رمان زیاد مشهود نیست. باید خیلی از این واضح تر بشه و معما ذهن مخاطب رو درگیر کنه.

جلد:

چهره ی دختر بچه ای که روی صورتش رد خونه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : F.K

فائزه کاکاحاجی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
125
پسندها
1,959
امتیازها
11,563
مدال‌ها
9
"به نام پرودگار جهانیان"

نام رمان:
"بازگشت"اسم خاصی نیست وخیلی جاها ممکنه شنیده شده باشه،اما باتوجه به موضوع اصلی و ایده رمان می تونه اسم مناسبی باشه هرچند من این پیشنهاد را میدم که بگردید دنبال یک اسم بهتره چون هرچه اسم رمان شما منحصر به فرد تر باشه قطعا به یاد ماندنی تره.

ژانر:
"وحشت"و"معمایی" راستش بهتر بود به جای ژانر وحشت از ترسناک استفاده می کردید چون به هرصورت زیر مجموعه برای ترسناک حساب می شه،ولی کاملا متناسب با ایده هست،قسمت معمایی رمان یه جورایی به نظر راه نیاوفته که اونم بهتره بیشتر وارد داستان بشه چون رمان ترسناک بدون معما انگار خورشت سبزی بی لوبیاست:)

جلد:

دختری با چشمان سرخ که خون از کنار صورتش جاریه موهاشم عرق کرده،تصویر کنارش هم یه خونه ی قدیمی که هوای اطرافش سیاهه...

امضا : فائزه کاکاحاجی

Melissa

مدیر بازنشسته
سطح
11

ارسالی‌ها
81
پسندها
2,673
امتیازها
16,473
مدال‌ها
9
اسم رمان
مختصر و کوتاه هست... اما این اسم موضوع اصلی رو به خواننده میرسونه واینکه نه تنها درباره دو روح فقط قراره سرکار داشته باشیم بلکه با یه سری اتفاقات ترسناکتر.
ژانر
ژانر رمان همونطور که از اسمش معلوم هست ترسناک هستش،داستان هم که قراره بر اساس ترساندن افراد بر وسیله این دو روح هست مناسب هستش در خصوص ژانر معمایی هم هنوز بحث یا دیالوگی نشان دهنده کنگ بودن اتفاقی برای خواننده پیش نیومد امیدوارم تو پستای بعدی همینطور که به ژانر وحشت دیالوگ های تعلق میگیره در ادامه داستان شاهد ژانر معمایی که ذهن خواننده رو درگیر کنه باشین
جلد
چشهای خونی که نشان دهنده انتقام و نگاهای نفرت انگیز که انگیزه قتل و ریختن این زنجیره خونی تموم نشدنی هست رو توصیف میکنه جلد مناسب با ژانر رمان که وحشت هست است...

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,552
پسندها
64,258
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
با عرض سلام و خسته نباشید؛
سلام و ممنون از نقدت: )
نام رمان:

اسم تکراری ای بود اما اینکه دو روح بر می گرددند می تونه دلیل انتخاب اسم باشه. اگه با کلمات مرکب مثل بازگشت ارواح، بازگشت خونین و... گذاشته می شد، می تونست از کلیشه بودنش کاهش بده.
اما با این حال اسم کوتاه و خوبی ست.

ژانر:

ژانر انتخابی شما وحشت و معمایی بود. ژانر وحشت زیاد کاربرد نداره بیشتر ژانر ترسناک نام گذاری می کنند. اما خب شما به کار بردید. از اونجایی که رمان حول و محور ارواح و قتل و ... هست، همخونی داره. اما هر چه رمان جلوتر میره باید ترسناک تر بشه و باید به این موضوع توجه کنید. ژانر معمایی هم تا اینجای رمان زیاد مشهود نیست. باید خیلی از این واضح تر...

امضا : FATEME078❁

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,552
پسندها
64,258
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
"به نام پرودگار جهانیان"

نام رمان:
"بازگشت"اسم خاصی نیست وخیلی جاها ممکنه شنیده شده باشه،اما باتوجه به موضوع اصلی و ایده رمان می تونه اسم مناسبی باشه هرچند من این پیشنهاد را میدم که بگردید دنبال یک اسم بهتره چون هرچه اسم رمان شما منحصر به فرد تر باشه قطعا به یاد ماندنی تره.
برای انتخاب اسم کلا به مشکل خوردم. ولی باز به انتخاب اسم دیگه ای فکر می کنم.

ژانر:
"وحشت"و"معمایی" راستش بهتر بود به جای ژانر وحشت از ترسناک استفاده می کردید چون به هرصورت زیر مجموعه برای ترسناک حساب می شه،ولی کاملا متناسب با ایده هست،قسمت معمایی رمان یه جورایی به نظر راه نیاوفته که اونم بهتره بیشتر وارد داستان بشه چون رمان ترسناک بدون معما...

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,552
پسندها
64,258
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
اسم رمان
مختصر و کوتاه هست... اما این اسم موضوع اصلی رو به خواننده میرسونه واینکه نه تنها درباره دو روح فقط قراره سرکار داشته باشیم بلکه با یه سری اتفاقات ترسناکتر.
ژانر
ژانر رمان همونطور که از اسمش معلوم هست ترسناک هستش،داستان هم که قراره بر اساس ترساندن افراد بر وسیله این دو روح هست مناسب هستش در خصوص ژانر معمایی هم هنوز بحث یا دیالوگی نشان دهنده کنگ بودن اتفاقی برای خواننده پیش نیومد امیدوارم تو پستای بعدی همینطور که به ژانر وحشت دیالوگ های تعلق میگیره در ادامه داستان شاهد ژانر معمایی که ذهن خواننده رو درگیر کنه باشین
جلد
چشهای خونی که نشان دهنده انتقام و نگاهای نفرت انگیز که انگیزه قتل و ریختن این زنجیره خونی تموم نشدنی هست رو توصیف میکنه...

Naval

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
10
پسندها
62
امتیازها
115
اسم رمان
در دو کلمه میتوانم آن را تعریف کنیم مختصر ومفید.(بازگشت)هر چند ک به رمان وماجراهای آن خیلی نزدیک است ولی اینجا خواننده قبل از خواندن رمان از خود میپرسد بازگشت چ چیزی؟ یا چه کسی؟ پس پی میبریم ک اسم آن ناقص است ترجیح می دادم که با دوکلمه رمان درآن تعریف شود.
ژانر
بااینکه ژانر ترسناک است ولی راستش درآن من هیچ ترسی رامشاهده نکردم نه درحدی که مرا به وحشت بیندازد یا جذبم کندحس میکنم که صحنه های ترس درآن قوی نیست.درموردژانر معمایی به نظر من رمان خیلی واضح نوشته شده ودرحال حاضر هیچ معمایی در آن نیافتم....شاید به مرور پیدا شود.
جلد
دوچشم خونی وقرمز که در آن این رنگ نشانه ترس و وحشت است انتخاب بسیار خوبی بود که با رمان همخوانی دارد.
مقدمه
مقدمه ی خوبی بود البته می توانست بهتر باشداگر یکم...

فائزه کاکاحاجی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
125
پسندها
1,959
امتیازها
11,563
مدال‌ها
9
فاطمه من شعرش رو نخوندم واسه همین متوجه نشدم،اول اینکه توقلمت خوبه پس خودت بنویسی بهتره چون همه چی خاص و جدید قطعا بازخورد بهتری داره،ولی اگر نمی خوای عوضش کنی پس لطفا اسم شاعر رو آخرش اضافه کن:)

امضا : فائزه کاکاحاجی

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,552
پسندها
64,258
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
فاطمه من شعرش رو نخوندم واسه همین متوجه نشدم،اول اینکه توقلمت خوبه پس خودت بنویسی بهتره چون همه چی خاص و جدید قطعا بازخورد بهتری داره،ولی اگر نمی خوای عوضش کنی پس لطفا اسم شاعر رو آخرش اضافه کن:)

خودم می نویسم؛)

آخرین ویرایش
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.