متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

نقد شورا نقد رمان بازگشت |FATEME078| توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع F.K
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 1,355
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,552
پسندها
64,258
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
اسم رمان
در دو کلمه میتوانم آن را تعریف کنیم مختصر ومفید.(بازگشت)هر چند ک به رمان وماجراهای آن خیلی نزدیک است ولی اینجا خواننده قبل از خواندن رمان از خود میپرسد بازگشت چ چیزی؟ یا چه کسی؟ پس پی میبریم ک اسم آن ناقص است ترجیح می دادم که با دوکلمه رمان درآن تعریف شود.

ژانر
بااینکه ژانر ترسناک است ولی راستش درآن من هیچ ترسی رامشاهده نکردم نه درحدی که مرا به وحشت بیندازد یا جذبم کندحس میکنم که صحنه های ترس درآن قوی نیست.درموردژانر معمایی به نظر من رمان خیلی واضح نوشته شده ودرحال حاضر هیچ معمایی در آن نیافتم....شاید به مرور پیدا شود.
جلد اول دوستان به من می گفتن خیلی سریع وارد داستان شدی و ترسناک اش کردی ! خواستم این بار ترس و معما رو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FATEME078❁

Melissa

مدیر بازنشسته
سطح
11

ارسالی‌ها
81
پسندها
2,673
امتیازها
16,473
مدال‌ها
9

خوشحال

رو به پیشرفت
سطح
0

ارسالی‌ها
164
پسندها
405
امتیازها
3,363

سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز.

نام رمان:
یکی از مهم ترین یک داستان ،اسم اون داستانه که نویسنده براش انتخاب میکنه .اسم رمان یا خلاصه ترین خلاصه رمان ،باید به صورتی باشه که وقتی داستان تموم میشه مخاطب شما با خودش فکر کنه که این اسم دقیقا درست انتخاب شده و به انتخاب شما آفرین بگه.صرف نظر از جلد دوم رمان و مخاطب های گذشته شما ،درنگاه اول برای مخاطب های جدید شما ممکنه بازگشت معناهای متفاوتی داشته باشه اعم از:بازگشت از مرگ،بازگشت از سفر،بازگشت ارواح وحتی بازگشت دو عاشق به همدیگه باشه پس از اسم انتخابی شما نمیشه دقیقا به ژانر اون رمان پی برد.نام انتخابی شما با محتوای اصلی داستان شما هم خوانی لازم رو...

آخرین ویرایش
امضا : خوشحال

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,552
پسندها
64,258
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز.

نام رمان:
یکی از مهم ترین یک داستان ،اسم اون داستانه که نویسنده براش انتخاب میکنه .اسم رمان یا خلاصه ترین خلاصه رمان ،باید به صورتی باشه که وقتی داستان تموم میشه مخاطب شما با خودش فکر کنه که این اسم دقیقا درست انتخاب شده و به انتخاب شما آفرین بگه.صرف نظر از جلد دوم رمان و مخاطب های گذشته شما ،درنگاه اول برای مخاطب های جدید شما ممکنه بازگشت معناهای متفاوتی داشته باشه اعم از:بازگشت از مرگ،بازگشت از سفر،بازگشت ارواح وحتی بازگشت دو عاشق به همدیگه باشه پس از اسم انتخابی شما نمیشه دقیقا به ژانر اون رمان پی برد.نام انتخابی شما با محتوای...

امضا : FATEME078❁
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.