ببخشید اسپم میدمموافقم!
جنبه مى خواد كه يك سرى چيزا روت تاثير نزاره يا هى نشينى نگاه كنى:/
از جمله همين سريال هاى تركى كه امروزه از هرجا رد بشى بحث اينه:
-سلاااام مريممممم واى غنچه هاى زخمى چى شدد؟ ديدى سركان اينجور شد؟ واى قربونش برم ميميرم براش؛ ايلول نكبت لياقتشو نداشت.
+سلام عزيزممممم. اره ديدى چى شد اصن فكم باز موند. از اون ورم فضيلت...[و غيره-_-]
[تهشم مى گن" اسم بچمو ميزارم سركاننننن مثه اون جذاب بشه ووااييى خودااا اينقد دوسش دارم" نكنيد توروخدا! زشته-_-]
:|
وگرنه چشه؟ مى شينم فيلما آمريكايى نگاه مى كنم تهشم نمى گم اسم بچم رو مى زارم "بلا" [شخصيت بلا در گرگ و ميش]
:| والا
عشقم فقط بوسیدن نیس کهادمی که بخواد با ماهواره تحت تاثیر قرار بگیره با دو تا دوست و پسر سرکوچه هم تحت تاثیر قرار میگیره
من موافقم خللی هم در زندگی کسانی که ماهواره داشتن و از اولم نگاه میکردن ندیدم پس واقعا به نظرم مشکلی نداره
عزیزم اون دست پدر و مادر و می بوسه که نزارن بچه های کوچیک هر صحنه ایو نگاه کنن!!!عشقم فقط بوسیدن نیس که
وقتی یع کودکسال بشینع لحظاتع عاشقانع زن و مرد رو تو اتاق خابشون نگاه بنمایع صد در صد تاثیر میپذیرع....روانشناس ها هم میگن اینو:batting_eyelashes:
بابای من هروخ به اونجاش میرسید میزد یه کانال دیهعزیزم اون دست پدر و مادر و می بو*س*ه که نزارن بچه های کوچیک هر صحنه ایو نگاه کنن!!!
اگر برای یک لحظه اون کودک صحنهای رو ببینه برای برانگیختن حس کنجکاویش کافیه تا به هر نحوی دوباره به تماشای اون صحنهها بشینه.عزیزم اون دست پدر و مادر و می بو*س*ه که نزارن بچه های کوچیک هر صحنه ایو نگاه کنن!!!