دسر طرز تهیه انواع پودینگ؛ یکی از یکی خوشمزه‌تر

  • نویسنده موضوع SHIRIN.SH
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 214
  • کاربران تگ شده هیچ

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
1/2/18
ارسالی‌ها
13,914
پسندها
128,521
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
سطح
47
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
پودینگ یا فرنی یک نوع غذا در نوع غیر شیرین و نوعی دسر در نمونه شیرین خودش است. این روز‌ها کلمه پودینگ به معنای یک دسر شیرین است در حالی که در گذشته نوعی غذای مایع بود.
پودینگ یک نوع دسر یا غذای کمی روان و نرم است که به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. پودینگ برنج که همان فرنی و گاهی شیربرنج است به همراه انواع پودینگ‌هایی که به جای برنج از نشاسته ذرت استفاده می‌کنند همانند شکلاتی، موزی، توت فرنگی و ... در این دسته قرار می‌گیرند.. این نوع دسر معمولا همراه با خامه شیرین و میوه سرو می‌شود.
پودینگ شکلاتی، وانیلی، توت فرنگی و سیب

دسر پودینگ یکی از دسر‌های پرطرفدار در ماه رمضان است، چون هم بافت لطیفی...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SHIRIN.SH

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا