¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 17/7/19 نویسنده موضوع #301 اگه میخوای جای رئیست بنشینی؛ پس هلش بده بره بالا! برای پیشرفت زیر آب کسی رو نزن امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 17/7/19 نویسنده موضوع #302 در "بازی" زندگی اگر "عوض" نشوی...!!! "مطمئن" باش "تعویض" میشوی...!!! استـاد "تغـییر" باشید نـه "قربـانی" "تـقـدیـر"...!! امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
در "بازی" زندگی اگر "عوض" نشوی...!!! "مطمئن" باش "تعویض" میشوی...!!! استـاد "تغـییر" باشید نـه "قربـانی" "تـقـدیـر"...!!
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 17/7/19 نویسنده موضوع #303 هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد. اگر قفلی در زندگیت می بینی شک نکن اون قفل کلیدی هم داره. کلید خیلی از قفلهای زندگی!!! سه چیز است. صبر،آرامش،وتوکل... امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد. اگر قفلی در زندگیت می بینی شک نکن اون قفل کلیدی هم داره. کلید خیلی از قفلهای زندگی!!! سه چیز است. صبر،آرامش،وتوکل...
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 17/7/19 نویسنده موضوع #304 از یه جایی به بعد ... نه تنها حرفی برای گفتن نداری بلکه حوصله ی شنیدن هم نداری ... امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 17/7/19 نویسنده موضوع #305 خسيس نباش بعضی آدمها خسيس اند خساست انواع مختلف دارد. يک نوع خساست هم هست بنام خساست كلامی طرف اشتباه ميكند دست و دلش ميلرزد بگويد ببخشيد يكی را دوست دارد انگار جانش را ميگيرند بخواهد بگويد دوستت دارم كاری برايش ميكنی انگار از بند دلش كنده ميشود بگويد ممنونم حرفهای خوب ماليات ندارد! اما گاهی نگفتنشان هزينه های هنگفتی به اطرافيانمان تحميل ميكند امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
خسيس نباش بعضی آدمها خسيس اند خساست انواع مختلف دارد. يک نوع خساست هم هست بنام خساست كلامی طرف اشتباه ميكند دست و دلش ميلرزد بگويد ببخشيد يكی را دوست دارد انگار جانش را ميگيرند بخواهد بگويد دوستت دارم كاری برايش ميكنی انگار از بند دلش كنده ميشود بگويد ممنونم حرفهای خوب ماليات ندارد! اما گاهی نگفتنشان هزينه های هنگفتی به اطرافيانمان تحميل ميكند
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 18/7/19 نویسنده موضوع #306 یادت باشه : زندگی کوتاهه ... صادقانه عاشق باش و خالصانه رفتار کن شاید فردایی نباشه ! شاید فردایی باشه اما عزیزی نباشه... امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
یادت باشه : زندگی کوتاهه ... صادقانه عاشق باش و خالصانه رفتار کن شاید فردایی نباشه ! شاید فردایی باشه اما عزیزی نباشه...
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 18/7/19 نویسنده موضوع #307 دلم به حال پروانهها می سوزد، وقتی چراغ را خاموش می کنم! و به حال خفاشها، وقتی چراغ را روشن می کنم! نمی شود قدمی بردآشت، بی آنکِه کسی رآ نرَنجاند! امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
دلم به حال پروانهها می سوزد، وقتی چراغ را خاموش می کنم! و به حال خفاشها، وقتی چراغ را روشن می کنم! نمی شود قدمی بردآشت، بی آنکِه کسی رآ نرَنجاند!
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 18/7/19 نویسنده موضوع #308 ﺳﻨﮓ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﮔﻨﺠﺸﮏ ﻫﺎ ﻣﻔﺖ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻗﻠﺒﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺗﭙﺪ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ ﺳﻨﮓ ﻣﻔﺖ , ﮔﻨﺠﻴﺸﮏ ﻣﻔﺖ دل شکستن مفت نیست بهایی به اندازه تنهایی در این دنیا دارد ! امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
ﺳﻨﮓ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﮔﻨﺠﺸﮏ ﻫﺎ ﻣﻔﺖ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻗﻠﺒﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺗﭙﺪ ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ ﺳﻨﮓ ﻣﻔﺖ , ﮔﻨﺠﻴﺸﮏ ﻣﻔﺖ دل شکستن مفت نیست بهایی به اندازه تنهایی در این دنیا دارد !
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 18/7/19 نویسنده موضوع #309 شك نکن ؛ دنیا همینه : مـرد بودن دَرد دارد ...نامرد بودن کـِـیف! خوبی تاوان دارد .... بدی احترام! پاک باشی تنهايي ...خ**یا*نت کنی با کلاسي اما ... دور باشـــی و تـپنده بهتر است از این که نزدیك باشی و زننده این مفــــــهوم را که در رگ هايت جاری کنی دیگر تــنها نخواهی بود ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
شك نکن ؛ دنیا همینه : مـرد بودن دَرد دارد ...نامرد بودن کـِـیف! خوبی تاوان دارد .... بدی احترام! پاک باشی تنهايي ...خ**یا*نت کنی با کلاسي اما ... دور باشـــی و تـپنده بهتر است از این که نزدیك باشی و زننده این مفــــــهوم را که در رگ هايت جاری کنی دیگر تــنها نخواهی بود ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
¦[☆ Atrin ☆]¦› نویسنده افتخاری سطح 24 ارسالیها 11,709 پسندها 10,744 امتیازها 67,173 مدالها 23 18/7/19 نویسنده موضوع #310 دوستان قدیمی ،طلاهستند دوستان جدید،الماس اند اگریک الماس بدست آوردی... طلا رافراموش نکن! چون برای نگه داشتن الماس همیشه به پایه《طلا 》نیازداری.... امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
دوستان قدیمی ،طلاهستند دوستان جدید،الماس اند اگریک الماس بدست آوردی... طلا رافراموش نکن! چون برای نگه داشتن الماس همیشه به پایه《طلا 》نیازداری....