- ارسالیها
- 432
- پسندها
- 5,709
- امتیازها
- 21,413
- مدالها
- 14
موافقم درحد لالیگاتو این مورد ترجیح میدم که بحثی نکنم تجربه نشون داده وقتی عقاید متفاوته سکوت بهترین کتاره
چون نه شما من رو درک میکنین نه من شمارو
موافقم درحد لالیگاتو این مورد ترجیح میدم که بحثی نکنم تجربه نشون داده وقتی عقاید متفاوته سکوت بهترین کتاره
خب پس این نشون میده پوشش توی جوامع اروپایی هم محدودیت دارهاین بسته به قوانین جامعست
توی کشورایی که ازادی هست هم هیچ کس اجازه نداره با بیکینی بیاد بیرون
دقیقا حرف دل منتو این مورد ترجیح میدم که بحثی نکنم تجربه نشون داده وقتی عقاید متفاوته سکوت بهترین کتاره
و خوبه که بگم نظر من شخصیه و مربوط به خودمه شما اجازه این رو ندارید که نظر خودتون رو تحمیل کنید
به آموزش و پرورش گزارش بدید یا بسیج تا قانونی پیگیری بشهآقا چرا توی مدرسه ها برخی از معلم ها حرفای ضد اسلامی میزنن و توهین میکنن و ذهن دانش اموزارو شست و شو میدن و انگاری بگم به دینی غیر از اسلام گرایششون میدن
چطوری باید با این افراد برخورد کنیم
خوب نه چون به این درک رسیدن که با پوشش کمتر چیزی جز تعرض و این موارد نصیبشون نمیشه و فهمیدن که پوشش تا حدی لازمهخب پس این نشون میده پوشش توی جوامع اروپایی هم محدودیت داره
الان این قانون و اجبار باعث شده مردم اروپا از پوشش زده بشن و روز به روز کمتر رعایت کنن؟!
مثلا تو کلاس ما 9 نفر هستیم یکی از معلمامون اینجوریه و اون 8 نفر موافق اون معلم هستنبه آموزش و پرورش گزارش بدید یا بسیج تا قانونی پیگیری بشه
بحث نکنید.
مواردی بوده دانش آموزها گزارش دادن رسیدگی شده
این مشکل منم توی مدرسه هستشدقیقا حرف دل من
برید حجاب رو توی رژیم صهیونیستی ببینید، با یه سرچ ساده به نتیجه میرسیدهمه ادیان حجاب دارن اما چراهمه نمی زنن؟!
نگران نباشید بلدن چطور برخورد کننمثلا تو کلاس ما 9 نفر هستیم یکی از معلمامون اینجوریه و اون 8 نفر موافق اون معلم هستن
گیرم گزارش دادم چیکار میکنن
اون معلم عقده ای شد چی بدبختم کرد چی و......