- ارسالیها
- 1,886
- پسندها
- 8,653
- امتیازها
- 33,973
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
مام عليّ بن الحسين زين العابدين (ع) در خلال نقل اتّفاقات مربوط به شب عاشورا فرمودهاند: «حضرت قاسم بن حسن (ع) خطاب به امام حسين (ع) عرضه داشت: «آيا من هم در شمار كشته شدگانم؟» دل حضرت بهخاطر او به درد آمد و پرسيد:«يا بُنَىَّ كَيْفَ الْمَوْتُ عِنْدَكَ؟ ـ پسرم! مرگ نزد تو چگونه است؟»
عرض كرد: «يا عَمِّ اَحْلي مِنَ الْعَسَلِ ـ اي عمو! از عسل شيرينتر است.» امام فرمود: «آري به خدا سوگند! عمويت به فداي تو باد؛ تو نيز يكي از آن مرداني هستي كه پس از ابتلا به بلايي بزرگ با من كشته ميشوند و پسرم عبدالله (علي اصغر) هم كشته ميشود.»
حضرت قاسم پرسيد: «اي عمو! آيا به زنان هم ميرسند تا عبدالله شيرخوار كشته شود؟» امام فرمود: «عمو به فدايت؛عبدالله كشته ميشود هنگامي كه من به شدّت تشنه شوم، و به...
عرض كرد: «يا عَمِّ اَحْلي مِنَ الْعَسَلِ ـ اي عمو! از عسل شيرينتر است.» امام فرمود: «آري به خدا سوگند! عمويت به فداي تو باد؛ تو نيز يكي از آن مرداني هستي كه پس از ابتلا به بلايي بزرگ با من كشته ميشوند و پسرم عبدالله (علي اصغر) هم كشته ميشود.»
حضرت قاسم پرسيد: «اي عمو! آيا به زنان هم ميرسند تا عبدالله شيرخوار كشته شود؟» امام فرمود: «عمو به فدايت؛عبدالله كشته ميشود هنگامي كه من به شدّت تشنه شوم، و به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.