متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی ✔طرز تهیه شیرینی شربتی مغزدار✖

  • نویسنده موضوع melisa.fe
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 201
  • کاربران تگ شده هیچ

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #1
124435

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی شربتی فانتزی
کره100 گرم
آرد سفید گندم (آرد قنادی)250 گرم
نمک1/4 قاشق چایخوری
گلاب یا عرق بهار نارنج3 قاشق سوپخوری
آب با درجه حرارت 50-40 درجه سانتیگراد (ولرم)40-50 گرم
مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرینی شربتی فانتزی
آجیل پودر شده (مغز گردو، بادام، پسته، فندق)150 گرم
شکر یا پودر قند
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #2
نکات مهم و اصولی در تهیه شیرینی شربتی فانتزی
  • اگر تمایل دارید خمیر با رنگ‌های مختلف تهیه کنید، پس از استراحت آن را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با کمی رنگ خوراکی ژله‌ای رنگ آمیزی کنید.
  • اگر رنگ به درستی با خمیر مخلوط نشود به دلیل عدم لطافت و کم بودن آب خمیر است.
  • اگر خمیر بیش از اندازه ورز داده شود، به روغن می‌افتد و بوی کره می‌دهد.
  • بادام را می‌توانید با پوست یا بدون پوست پودر کنید.
  • فندق را می‌توانید کمی بو داده، پوست آن را بگیرید و سپس پودر کنید.
  • مدت زمان پخت خمیر به فر شما بستگی دارد و تقریبی است. شیرینی در صورتی پخته که زیر خمیر کاملا ترد و طلایی شده باشد و پس از سرد شدن، بافت داخلی آن نرم نباشد و بوی خامی ندهد.
  • اگر خمیر شیرینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe
عقب
بالا