- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|اشتباهات شستن مرغ! |.
اشتباه اول :طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید
برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند ، اگر غذای آنها بو و طعم خوبی بدهد هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد اما باید بدانید باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.
کسانی که به رعایت اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی پایبندند ، نگران هستند که گوشت ها هنگام کباب شدن نسوزند و کاملا مغز پخت شوند . برخی از افراد از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و زغال استفاده می کنند و با این کار موجب انتقال آلودگی می شوند و خطر ابتلا به مسمومیت...
اشتباه اول :طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید
برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند ، اگر غذای آنها بو و طعم خوبی بدهد هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد اما باید بدانید باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.
کسانی که به رعایت اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی پایبندند ، نگران هستند که گوشت ها هنگام کباب شدن نسوزند و کاملا مغز پخت شوند . برخی از افراد از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و زغال استفاده می کنند و با این کار موجب انتقال آلودگی می شوند و خطر ابتلا به مسمومیت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.