- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|نکات پخت خورش هویج با آلو|.
خورش هویج یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی هم شناخته می شود. به کسانی که دنبال طعم های خاص هستند خورش هویج را توصیه می کنیم.
جالب است بدانید خورشت هویج در تبریز در اکثر مواقع با زردک که شباهت زیادی به هویج دارد تهیه می شود ولی به دلیل اینکه زردک همیشه در دسترس نیست از هویج به عنوان جایگزین استفاده می شود و هویج در حا حاضر متداول تر است.
استفاده از گوشت مرغ
در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید و می خواهید خورش هویج خود را با گوشت مرغ تهیه کنید کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت...
خورش هویج یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی هم شناخته می شود. به کسانی که دنبال طعم های خاص هستند خورش هویج را توصیه می کنیم.
جالب است بدانید خورشت هویج در تبریز در اکثر مواقع با زردک که شباهت زیادی به هویج دارد تهیه می شود ولی به دلیل اینکه زردک همیشه در دسترس نیست از هویج به عنوان جایگزین استفاده می شود و هویج در حا حاضر متداول تر است.
استفاده از گوشت مرغ
در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید و می خواهید خورش هویج خود را با گوشت مرغ تهیه کنید کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.