- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|نکات پخت خورش خلال|.
خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود.
استفاده از گوشت مرغ
خوشمزه ترین نوع خورش خلال با گوشت تازه گوسفندی تهیه می شود. البته اگر شما منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید این خورش خوشمزه را با استفاده از گوشت های سفید مانند گوشت مرغ یا گوشت یوقلمون تهیه کنید. برای ۴ نفر کافیست ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید ، مراحل پخت تفاوتی ندارد.
خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود.
استفاده از گوشت مرغ
خوشمزه ترین نوع خورش خلال با گوشت تازه گوسفندی تهیه می شود. البته اگر شما منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید این خورش خوشمزه را با استفاده از گوشت های سفید مانند گوشت مرغ یا گوشت یوقلمون تهیه کنید. برای ۴ نفر کافیست ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید ، مراحل پخت تفاوتی ندارد.