- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|نکات پخت خورش ماهی|.
ماهی مناسب برای خورش
نکته مهم در تهیه خورش هایی مانند خورش ماهی که با ماهی طبخ می شوند این است که باید حتما از ماهی مناسب در این گونه خورش ها استفاده شود زیرا اگر از ماهی هایی که گوشتی نرم دارند استفاده شود گوشت ماهی در خورش له می شود.
برای تهیه خورش ماهی باید از گوشت ماهی های جنوب کشور که گوشتی سفت دارند استفاده شود. گوشت ماهی های شمال کشور اکثرا نرم است و برای پخت ماهی کباب مناسب تر است و برای تهیه خورش خیلی مناسب نیست.
استفاده از تمرهندی
شاید رب خرما در تمام مناطق کشور براحتی در دسترس نباشد ، در صورتی که رب خرما در دسترس ندارید می توانید برای بهتر شدن طعم خورش ماهی از تمرهندی استفاده کنید. برای این منظور تمرهندی را...
ماهی مناسب برای خورش
نکته مهم در تهیه خورش هایی مانند خورش ماهی که با ماهی طبخ می شوند این است که باید حتما از ماهی مناسب در این گونه خورش ها استفاده شود زیرا اگر از ماهی هایی که گوشتی نرم دارند استفاده شود گوشت ماهی در خورش له می شود.
برای تهیه خورش ماهی باید از گوشت ماهی های جنوب کشور که گوشتی سفت دارند استفاده شود. گوشت ماهی های شمال کشور اکثرا نرم است و برای پخت ماهی کباب مناسب تر است و برای تهیه خورش خیلی مناسب نیست.
استفاده از تمرهندی
شاید رب خرما در تمام مناطق کشور براحتی در دسترس نباشد ، در صورتی که رب خرما در دسترس ندارید می توانید برای بهتر شدن طعم خورش ماهی از تمرهندی استفاده کنید. برای این منظور تمرهندی را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.