- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|نکات پخت خورش متن جن با مرغابی!|.
استفاده از مرغابی
در شمال کشور مخصوصا گیلان این خورش را با مرغابی یا اردک طبخ می کنند و به همین دلیل یکی از مجلسی ترین خورش های شمالی محسوب می شود. در صورتی که گوشت مرغابی در دسترس دارید توصیه می کنیم این خورش را با آن درست کنید.
برای این منظور کافیست گوشت مرغ را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغابی استفاده کنید. مراحل پخت خورش با گوشت مرغ و گوشت مرغابی تفاوتی با هم ندارند و می توانید مانند دستور بالا عمل کنید.
استفاده از آب انار
اگر تجربه سفر به شمال و مصرف غذاهای اصیل گیلانی را داشته باشید مطمئنا می دانید که بیشتر غذاهای گیلانی طعمی ترش دارند. خورش متنجان هم از این قاعده مستثنا...
استفاده از مرغابی
در شمال کشور مخصوصا گیلان این خورش را با مرغابی یا اردک طبخ می کنند و به همین دلیل یکی از مجلسی ترین خورش های شمالی محسوب می شود. در صورتی که گوشت مرغابی در دسترس دارید توصیه می کنیم این خورش را با آن درست کنید.
برای این منظور کافیست گوشت مرغ را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغابی استفاده کنید. مراحل پخت خورش با گوشت مرغ و گوشت مرغابی تفاوتی با هم ندارند و می توانید مانند دستور بالا عمل کنید.
استفاده از آب انار
اگر تجربه سفر به شمال و مصرف غذاهای اصیل گیلانی را داشته باشید مطمئنا می دانید که بیشتر غذاهای گیلانی طعمی ترش دارند. خورش متنجان هم از این قاعده مستثنا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر