متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه .|نکات پخت خورش داوودپاشا|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 209
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
822
پسندها
7,441
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|نکات پخت خورش داوودپاشا|.

خورش ترکیه‎ای یا داوود پاشا یکی از معروف ترین خورش های کشور ترکیه است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری پیدا کرده است. شاید دلیل اینکه این خورش در کشورمان با استقبال روبرو شده است این باشد که طعم این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد.

استفاده از گوشت مرغ
خورش داوود پاشا به طور مرسوم با گوشت قرمز طبخ می شود ولی در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید این خورش را با گوشت مرغ هم تهیه کنید. کافیست به جای ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گوشت مرغ اضافه کنید.
می توانید گوشت مرغ را به دو صورت در این خورش استفاده کنید. روش اول استفاده از گوشت تکه ای مرغ است و روش دوم استفاده از گوشت چرخ کرده مرغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا