- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|نکات پخت خورش آلو مسما با مرغ|.
استفاده از گوشت قرمز
خورش آلو مسما را اغلب با گوشت مرغ طبخ می کنند ولی در برخی مناطق این خورش را با گوشت قرمز درست می کنند. برای تهیه این خورش با گوشت قرمز باید گوشت مرغ را از مواد حذف کنید و به مقدار ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی اضافه کنید.
پس از اینکه پیاز را تفت دادید گوشت را به صورت قیمه ای ( کمی بزرگ تر از گوشتخورش قیمه ) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. در این مرحله گوشت را به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس مراحل بعدی پخت خورش را مانند دستور بالا ادامه دهید.
استفاده از رب انار
در برخی مناطق کشور و مخصوصا استان های شمالی کشور مثل گیلان به این خورش رب انار هم اضافه می کنند که باعث می شود خورش در پایان...
استفاده از گوشت قرمز
خورش آلو مسما را اغلب با گوشت مرغ طبخ می کنند ولی در برخی مناطق این خورش را با گوشت قرمز درست می کنند. برای تهیه این خورش با گوشت قرمز باید گوشت مرغ را از مواد حذف کنید و به مقدار ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی اضافه کنید.
پس از اینکه پیاز را تفت دادید گوشت را به صورت قیمه ای ( کمی بزرگ تر از گوشتخورش قیمه ) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. در این مرحله گوشت را به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس مراحل بعدی پخت خورش را مانند دستور بالا ادامه دهید.
استفاده از رب انار
در برخی مناطق کشور و مخصوصا استان های شمالی کشور مثل گیلان به این خورش رب انار هم اضافه می کنند که باعث می شود خورش در پایان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر