متفرقه .|نکات پخت خورش آلو اسفناج|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 173
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
836
پسندها
7,448
امتیازها
22,873
مدال‌ها
5
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|نکات پخت خورش آلو اسفناج|.

خورش آلو و اسفناج با مرغ
اگر نمی خواهید از گوشت قرمز برای تهیه خورش آلو اسفناج استفاده کنید و تمایل دارید از گوشت مرغ برای تهیه آن استفاده کنید کافیست گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید و ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. دستور پخت خورش با گوشت یا مرغ با هم تفاوتی ندارد.

خورش آلو و اسفناج را می توانید مانند خورش آلو مسما با گوشت مرغ یک تکه هم طبخ کنید. به این صورت که برای دستور بالا ۴ تکه ران یا سینه مرغ سرخ کنید سپس در مراحل پخت به خورش اضافه کنید. با این روش خورش شما مجلسی تر خواهد شد.

استفاده از گردو و رب انار
اگر بخواهید خورش آلو و اسفناج خود را به سبک شمالی ( گیلانی ) طبخ کنید می توانید از گردوی سابیده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا