متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه .| نکات پخت خورش بادمجان با مرغ|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 137
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
822
پسندها
7,441
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
.| نکات پخت خورش بادمجان با مرغ|.

خورش بادمجان یکی از انواع خورش های مجلسی و اصیل ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. این خورش تقریبا شبیه به خورش قیمه سیب زمینی است با این تفاوت که به جای سیب زمینی از بادمجان استفاده می شود.

خورش بادمجان با مرغ
خورش بادمجان به طور معمول با گوشت قرمز پخته می شود ولی در صورتی که تمایل دارید این خورش را با گوشت مرغ طبخ کنید کافیست برای ۴ نفر ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت خورش بادمجان با گوشت یا مرغ تفاوتی با هم ندارد.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا