elaheatash نو ورود سطح 0 ارسالیها 5 پسندها 201 امتیازها 983 23/6/19 نویسنده موضوع #1 خب دیگه از اسمش معلومه... برای نفر قبلی شعر بگو :-)
Mahrokh کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 522 پسندها 2,209 امتیازها 13,073 مدالها 11 23/6/19 #2 الان این اومد تو ذهنم تو آمده ای ز دور ها و دورها ز سرزمین عطر ها و نورها نشانده ای کنون مرا به زرقی ز ابرها،عاج ها، بلور ها فروغ فرخزاد امضا : Mahrokh
الان این اومد تو ذهنم تو آمده ای ز دور ها و دورها ز سرزمین عطر ها و نورها نشانده ای کنون مرا به زرقی ز ابرها،عاج ها، بلور ها فروغ فرخزاد
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #3 Mahtab.m گفت الان این اومد تو ذهنم تو آمده ای ز دور ها و دورها ز سرزمین عطر ها و نورها نشانده ای کنون مرا به زرقی ز ابرها،عاج ها، بلور ها فروغ فرخزاد کلیک کنید تا باز شود... یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و ابیه میزنم زمین هوا میره امضا : A.F.KH
Mahtab.m گفت الان این اومد تو ذهنم تو آمده ای ز دور ها و دورها ز سرزمین عطر ها و نورها نشانده ای کنون مرا به زرقی ز ابرها،عاج ها، بلور ها فروغ فرخزاد کلیک کنید تا باز شود... یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و ابیه میزنم زمین هوا میره
elyasss نو ورود سطح 1 ارسالیها 6 پسندها 131 امتیازها 490 مدالها 1 23/6/19 #4 A.F.KH گفت یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و ابیه میزنم زمین هوا میره کلیک کنید تا باز شود... از دلم تا لب ایوان اتاقت راهی نیست نیمه جانیست در این فاصله جان به قربان شما
A.F.KH گفت یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و ابیه میزنم زمین هوا میره کلیک کنید تا باز شود... از دلم تا لب ایوان اتاقت راهی نیست نیمه جانیست در این فاصله جان به قربان شما
elaheatash نو ورود سطح 0 ارسالیها 5 پسندها 201 امتیازها 983 23/6/19 نویسنده موضوع #5 نفر قبلی قالب پنیری دید از همان پاستوریزه های سفید! پس به دندان گرفت و دوید توی یه صفحه از انجمن مأوا کرد اتفاقا ازان محل نفر بعدی می گذشت و شد از پنیر آگاه گفت: اینجا شده فشن تی وی چه ویوئی! چه پرسپکتیوی!
نفر قبلی قالب پنیری دید از همان پاستوریزه های سفید! پس به دندان گرفت و دوید توی یه صفحه از انجمن مأوا کرد اتفاقا ازان محل نفر بعدی می گذشت و شد از پنیر آگاه گفت: اینجا شده فشن تی وی چه ویوئی! چه پرسپکتیوی!
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #6 elaheatash گفت نفر قبلی قالب پنیری دید از همان پاستوریزه های سفید! پس به دندان گرفت و دوید توی یه صفحه از انجمن مأوا کرد اتفاقا ازان محل نفر بعدی می گذشت و شد از پنیر آگاه گفت: اینجا شده فشن تی وی چه ویوئی! چه پرسپکتیوی! کلیک کنید تا باز شود... شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره ما خواب خوش میبینیم اون دنبال شکاره امضا : A.F.KH
elaheatash گفت نفر قبلی قالب پنیری دید از همان پاستوریزه های سفید! پس به دندان گرفت و دوید توی یه صفحه از انجمن مأوا کرد اتفاقا ازان محل نفر بعدی می گذشت و شد از پنیر آگاه گفت: اینجا شده فشن تی وی چه ویوئی! چه پرسپکتیوی! کلیک کنید تا باز شود... شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره ما خواب خوش میبینیم اون دنبال شکاره
elaheatash نو ورود سطح 0 ارسالیها 5 پسندها 201 امتیازها 983 23/6/19 نویسنده موضوع #7 اتل متل توتوله حال نفر قبلیمون چجوره؟
.کوثر. رو به پیشرفت سطح 15 ارسالیها 107 پسندها 7,845 امتیازها 23,913 مدالها 10 23/6/19 #8 A.F.KH گفت شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره ما خواب خوش میبینیم اون دنبال شکاره کلیک کنید تا باز شود... کودک درون خوشگلیه سوراخ سوراخ وگلیه من کودک و نداشتم از [U]elaheatash[/U] برداشتم بابام منو کتک زد ی مشت وی لگد زد خخ امضا : .کوثر.
A.F.KH گفت شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره ما خواب خوش میبینیم اون دنبال شکاره کلیک کنید تا باز شود... کودک درون خوشگلیه سوراخ سوراخ وگلیه من کودک و نداشتم از [U]elaheatash[/U] برداشتم بابام منو کتک زد ی مشت وی لگد زد خخ
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #9 elaheatash گفت اتل متل توتوله حال نفر قبلیمون چجوره؟ کلیک کنید تا باز شود... حوصلش سر رفته لا لا (قافیه رو فقط:|) به نام خدا بسم الله مشکل گشا بسم الله امضا : A.F.KH
elaheatash گفت اتل متل توتوله حال نفر قبلیمون چجوره؟ کلیک کنید تا باز شود... حوصلش سر رفته لا لا (قافیه رو فقط:|) به نام خدا بسم الله مشکل گشا بسم الله
نازی بانو❤ کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 272 پسندها 2,113 امتیازها 11,813 23/6/19 #10 A.F.KH گفت حوصلش سر رفته لا لا (قافیه رو فقط:|) به نام خدا بسم الله مشکل گشا بسم الله کلیک کنید تا باز شود... قلبم رو تکراره داره میگه تورو دوست داره
A.F.KH گفت حوصلش سر رفته لا لا (قافیه رو فقط:|) به نام خدا بسم الله مشکل گشا بسم الله کلیک کنید تا باز شود... قلبم رو تکراره داره میگه تورو دوست داره