A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #11 رُز سُرخ گفت قلبم رو تکراره داره میگه تورو دوست داره کلیک کنید تا باز شود... (مهد کودک راه افتاد!:\) دستمال من زیر درخت آلبالو گمشده سواد داری نه نه بیسوادی نه نه امضا : A.F.KH
رُز سُرخ گفت قلبم رو تکراره داره میگه تورو دوست داره کلیک کنید تا باز شود... (مهد کودک راه افتاد!:\) دستمال من زیر درخت آلبالو گمشده سواد داری نه نه بیسوادی نه نه
elaheatash نو ورود سطح 0 ارسالیها 5 پسندها 201 امتیازها 983 23/6/19 نویسنده موضوع #12 نفر قبلی داشتم خوشگله فرار کرده ز دستم ای خدا چیکار کنم برم یا که تیر بارونش کنم؟! استعداد شعریمون تو حلقم :-\
نفر قبلی داشتم خوشگله فرار کرده ز دستم ای خدا چیکار کنم برم یا که تیر بارونش کنم؟! استعداد شعریمون تو حلقم :-\
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #13 elaheatash گفت نفر قبلی داشتم خوشگله فرار کرده ز دستم ای خدا چیکار کنم برم یا که تیر بارونش کنم؟! استعداد شعریمون تو حلقم :-\ کلیک کنید تا باز شود... گل گل گل گل از همه رنگ نفر قبلی سرشو با چی میشوره!؟ با شامپو گلرنگ امضا : A.F.KH
elaheatash گفت نفر قبلی داشتم خوشگله فرار کرده ز دستم ای خدا چیکار کنم برم یا که تیر بارونش کنم؟! استعداد شعریمون تو حلقم :-\ کلیک کنید تا باز شود... گل گل گل گل از همه رنگ نفر قبلی سرشو با چی میشوره!؟ با شامپو گلرنگ
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 23/6/19 #14 A.F.KH گفت گل گل گل گل از همه رنگ نفر قبلی سرشو با چی میشوره!؟ با شامپو گلرنگ کلیک کنید تا باز شود... آهویی دارم زشته فرار کرده ز دستم
A.F.KH گفت گل گل گل گل از همه رنگ نفر قبلی سرشو با چی میشوره!؟ با شامپو گلرنگ کلیک کنید تا باز شود... آهویی دارم زشته فرار کرده ز دستم
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #15 Mehran Ahmadi گفت آهویی دارم زشته فرار کرده ز دستم کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش! امضا : A.F.KH
Mehran Ahmadi گفت آهویی دارم زشته فرار کرده ز دستم کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش!
elaheatash نو ورود سطح 0 ارسالیها 5 پسندها 201 امتیازها 983 23/6/19 نویسنده موضوع #16 یه نفر قبلی دارم خله مثله همه اسکله دیگه اومد یهو
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 23/6/19 #17 A.F.KH گفت من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش! کلیک کنید تا باز شود... به بد گفتن خلق چون دم زدی اگر راست گویی سخن هم بدی!
A.F.KH گفت من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش! کلیک کنید تا باز شود... به بد گفتن خلق چون دم زدی اگر راست گویی سخن هم بدی!
elaheatash نو ورود سطح 0 ارسالیها 5 پسندها 201 امتیازها 983 23/6/19 نویسنده موضوع #18 وای خیلی سنگینن حرفاتون کمرم شکست الحق! «آنچه آید در فهم تو آن بود مفهوم تو!»
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 23/6/19 #19 elaheatash گفت وای خیلی سنگینن حرفاتون کمرم شکست الحق! «آنچه آید در فهم تو آن بود مفهوم تو!» کلیک کنید تا باز شود... تمام گفته ها فقط اظهار نظر اند تنها اعمال هستند که حقیقت دارند (مارکوس اورلیوس)
elaheatash گفت وای خیلی سنگینن حرفاتون کمرم شکست الحق! «آنچه آید در فهم تو آن بود مفهوم تو!» کلیک کنید تا باز شود... تمام گفته ها فقط اظهار نظر اند تنها اعمال هستند که حقیقت دارند (مارکوس اورلیوس)
A.F.KH کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 354 پسندها 3,619 امتیازها 17,083 مدالها 10 23/6/19 #20 Mehran Ahmadi گفت به بد گفتن خلق چون دم زدی اگر راست گویی سخن هم بدی! کلیک کنید تا باز شود... نماند کس به دنیا جاودانی به گورستان نگر گر میندانی امضا : A.F.KH
Mehran Ahmadi گفت به بد گفتن خلق چون دم زدی اگر راست گویی سخن هم بدی! کلیک کنید تا باز شود... نماند کس به دنیا جاودانی به گورستان نگر گر میندانی