- تاریخ ثبتنام
- 12/7/20
- ارسالیها
- 87
- پسندها
- 3,827
- امتیازها
- 16,333
- مدالها
- 8
عشق فراوان
خب گل از نظر من میتونه نشونه ی محبت، خوبی و زیبایی باشه و وقتی درحال پرپر کردن اون باشی نشون دهنده ی اوج غم و ناراحتیه چون درونتو نشون میده...عشق فراوان

چ باحالهخب گل از نظر من میتونه نشونه ی محبت، خوبی و زیبایی باشه و وقتی درحال پرپر کردن اون باشی نشون دهنده ی اوج غم و ناراحتیه چون درونتو نشون میده...
عکسش خوشگله
مشاهده فایلپیوست 278032

یک نفر تنها که بادود سیگار خود یک دوست ساخته

البته نوشته در آخر تو فقط خودت رو داری ولی حالا بیخیالیک نفر تنها که بادود سیگار خود یک دوست ساخته
خیلی خوبو با فهم بود من یاد گرفتم که با سایه خود دوست باش نه با دوست بی دوست چون هرجایی بریم تو قبرم بریم سایه با خودمونه اما دوست نه...
مشاهده فایلپیوست 392679

بله تو گالریم هیچ عکسی نیافتم اینو گذاشتم وگرنه من اینجوری نیستمالبته نوشته در آخر تو فقط خودت رو داری ولی حالا بیخیال
———————————
غمگین-برای کسانیه که کم آوردن از هرچیزی از زندگیات آدما از همه چی- یه جا شنیدم ۱۰۰٪ آدما یه ثانیه قبل خودکشی پشیمون میشن. اینجوری راجع به دار و ندارت حرف نزن : ) همه یه روز میمیرن، مردم که مردم نمردم میسازم =|
مشاهده فایلپیوست 392680

تنها چیزی که نظرم رو جلب کرد سوراخ دماغهاش بود مه داشتم فکر میکردم میشه توش چیزی کرد؟بله تو گالریم هیچ عکسی نیافتم اینو گذاشتم وگرنه من اینجوری نیستم
خنده دار و باحالمشاهده فایلپیوست 392682

جالبه و باحال!تنها چیزی که نظرم رو جلب کرد سوراخ دماغهاش بود مه داشتم فکر میکردم میشه توش چیزی کرد؟
بانمکه و درسسسسسسست
مشاهده فایلپیوست 392683