غذای ملل آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه

  • نویسنده موضوع HOORI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 224
  • کاربران تگ شده هیچ

HOORI

کاربر خبره
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
23/8/18
ارسالی‌ها
3,636
پسندها
47,942
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بادمجان شکم پاره گیاهی

آموزش روش تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترک
بادمجان شکم پاره گیاهی که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند یک غذای خوشمزه ترکی است که گیاهخواران هم می توانند از آن بهره ببرند و غذای گیاهی سالم است.

واد لازم برای بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
  • برنج لیوان شسته شده و آبکش کرده
  • بادمجان به اندازه تعداد نفرات
  • پیاز عدد ریز خرد شده
  • فلفل سبز عدد ریز خرد شده
  • رب گوجه فرنگی
  • جعفری
  • سیر
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : HOORI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM

HOORI

کاربر خبره
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
23/8/18
ارسالی‌ها
3,636
پسندها
47,942
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
پوست بادمجان را جوری که به حالت راه راه شود یعنی یکی در میان بگیرید و سعی کنید ته آن جدا نشود و سپس نیم ساعت درون آب قرار دهید.

تابه ای گود را بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل ان می ریزیم تا داغ شود.

سپس پیاز خرد شده را درون آن تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی رنگ شود.
به پیاز تفت داده شده فلفل سبز و 2 قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و تفت دهید.
سپس برنج آبکش شده را با نصف لیوان آب و کمی نمک، جعفری خرد شده و ادویه جات و باقی مواد تفت داده شده اضافه می کنیم.
در ظرف را ببندید تا تمام مواد در کنار هم پخته شوند و آبش کشیده شود.
بادمجان ها را از آب نمک در می آوریم و آبکشی می کنیم تا نمک اضافه آن گرفته شود و سپس در صافی قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : HOORI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM
عقب
بالا