- ارسالیها
- 2,065
- پسندها
- 31,121
- امتیازها
- 66,873
- مدالها
- 30
- نویسنده موضوع
قبل از ورود به بحث اصلی این نوشتار، ترجیح بر این بوده تا از تجربه ای یاد شود که از همنشینی و همصحبتی با استاد «حسن کسائی» (نی نواز شهیر معاصر) توسط نگارنده به دست آمده است.
«یک روز استاد کسائی مشغول قدم زدن در خیابانی در اصفهان بودند (سال 1374) که من به طور اتفاقی ایشان را دیده، جلو رفته و ذوق زده اجازه خواستم تا همراهی شان کنم. در راه ایشان برایم از موسیقی می گفتند و من هم مشتاقانه سوالات ذهنم را می پرسیدم. یکی از سوالاتم از استاد این بود: استاد امیدوارم از سوال من ناراحت نشوید، اما فکر می کنید چرا استاد حسن کسائی دومی به وجود نیامد!
استاد کسائی جوابشان...
«یک روز استاد کسائی مشغول قدم زدن در خیابانی در اصفهان بودند (سال 1374) که من به طور اتفاقی ایشان را دیده، جلو رفته و ذوق زده اجازه خواستم تا همراهی شان کنم. در راه ایشان برایم از موسیقی می گفتند و من هم مشتاقانه سوالات ذهنم را می پرسیدم. یکی از سوالاتم از استاد این بود: استاد امیدوارم از سوال من ناراحت نشوید، اما فکر می کنید چرا استاد حسن کسائی دومی به وجود نیامد!
![عوامل موثر در آموزش درست موسیقی عوامل موثر در آموزش درست موسیقی](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/12/17/801976_685.jpg)
استاد کسائی جوابشان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.