در کتاب «رنگهای المر» المر، فیل رنگارنگ و دوستداشتنی، رنگها را به شیوهای ساده و جذاب به کودکان معرفی و به آنها کمک میکند تا رنگ مورد علاقه خودشان را پیدا کنند. و آیا آموزگاری به مهربانی و شیرینی المر میتوان یافت؟!
کودکان با کتاب «رنگهای المر» از طریق بازی و شادی رنگها را یاد میگیرند و میآموزند که چگونه از زندگی لذت ببرند. کتاب «رنگهای المر» برای بلندخوانی مناسب است و رنگهای شاد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
در کتاب «روز المر» با المر دوستداشتنی و شاد و شوخ همراه میشویم تا ببینیم روزش را چگونه میگذراند؟ چه کار میکند؟ چه کسی را میبیند و چه میخورد؟ «روز المر» کتابی شاد، هیجانانگیز و سرگرم کننده است و کودکان را با را با دنیای شاد و رنگارنگ المر آشنا میکند. شادی یکی از ارزشهای زندگی و از نیازهای اساسی انسان است. در داستان «روز...
کتاب «آب و هوا با المر» داستانی است درباره اهمیت شادی و بازی در زندگی کودکان. کودکان در این کتاب همراه المر به آنچه پیرامون خود میبینند توجه میکنند و لذت بردن از زیباییهای طبیعت را میآموزند. در کتاب «آب و هوا با المر» کودکان ضمن همراه شدن با دنیای هیجانانگیز و رنگارنگ المر، با انواع آب و هوا نیز آشنا میشوند. المر برخلاف...
کتاب «شیر کوچولوی عصبانی» از سری کتابهای ششگانه مجموعه «نخستین هیجانهای من» است. کتابهای «نخستین هیجانهای من» مجموعهای از داستانهای جذاب و سرگرمکننده است که به کودکان کمک میکند تا احساسهای خود را بهتر بشناسند، آنها را بیان کنند و با دیگران به مشارکت بگذارند. کودکان از این طریق میآموزند که داشتن این احساسها...
کتاب «سوسمار کوچولوی خوشحال» از سری کتابهای ششگانه مجموعه «نخستین هیجانهای من» است. کتابهای «نخستین هیجانهای من» مجموعهای از داستانهای جذاب و سرگرمکننده است که به کودکان کمک میکند تا احساسهای خود را بهتر بشناسند، آنها را بیان کنند و با دیگران به مشارکت بگذارند. کودکان از این طریق میآموزند که داشتن این احساسها...
کتاب «آهو کوچولوی ترسو» از سری کتابهای ششگانه مجموعه «نخستین هیجانهای من» است. کتابهای «نخستین هیجانهای من» مجموعهای از داستانهای جذاب و سرگرمکننده است که به کودکان کمک میکند تا احساسهای خود را بهتر بشناسند، آنها را بیان کنند و با دیگران به مشارکت بگذارند. کودکان از این طریق میآموزند که داشتن این احساسها طبیعی است و همه انسانها...
کتاب «گورخرکوچولوی حسود» از سری کتابهای ششگانه مجموعه «نخستین هیجانهای من» است. کتابهای «نخستین هیجانهای من» مجموعهای از داستانهای جذاب و سرگرمکننده است که به کودکان کمک میکند تا احساسهای خود را بهتر بشناسند، آنها را بیان کنند و با دیگران به مشارکت بگذارند. کودکان از این طریق میآموزند که داشتن این احساسها طبیعی...
اگر میخواهید کودکتان را مجاب کنید که پستانکش را کنار بگذارد کتاب «پستانک نینا» برایش بخوانید.
نینا دلش نمیخواهد پستانک را کنار بگذارد، حتی هنگام شنا کردن یا گردش رفتن. او میخواهد حتی وقتی بزرگ شد و سرکار رفت یا در جشن ازدواجش هم پستانکش را بمکد! اما روزی در هنگام گردش گرگی عصبانی و گرسنه جلوی او سبز میشود و میخواهد او را بخورد، نینا پستانکش را در دهان او میگذارد و گرگ ترسناک عصبانی مثل یک خرس...
کتاب «اِما در باغوحش» داستان خرس کوچولویی است به نام اِما که در قالب داستانی آهنگین روایت شده است. در کتاب «اِما در باغوحش» نوزاد و نوپا همراه با اِما، به باغ وحش میرود و با چند حیوان (شیر دریایی، پنگوئن، خرس، راسو، میمون و ببر) آشنا میشود. موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان (کتابهای تاک) پیش از این ۴ عنوان از مجموعه داستانهای «اِما» به نامهای « یک روز با...
کتاب «اِما در گردش» داستان خرس کوچولویی است به نام اِما که در قالب داستانی آهنگین روایت شده است. کتاب «اِما در گردش» مخاطب نوزاد و نوپا را با موقعیتهایی ناخوشایندی که ممکن است در هنگام بازی و گردش پیش بیاید آشنا میکند. این موقعیتها شامل کثیف شدن هنگام بازی، نداشتن فضای مناسب برای بازی، توجه نداشتن والدین به کودک و بازی نکردن...