SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #231 لاله زاری می شود عالم، اگر بیرون دهیم داغهایی کز تو پنهان در جگر داریم ما | صائب تبریزی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #232 بیدار نشستم که غمت را چو چراغی از شب بستانم به سحر بسپرم امشب |حسین منزوی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #233 از دیدن رویت دل آینه فرو ریخت هر شیشه دلی، طاقت دیدار ندارد | صائب تبریزی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #234 تقدیم به @ش.م.ی.م فرهادی عزیز*.*♥ در دامِ تو محبوسم، در دستِ تو مغلوبم وز ذوقِ تو مدهوشم، در وصفِ تو حیرانم | سعدی |
تقدیم به @ش.م.ی.م فرهادی عزیز*.*♥ در دامِ تو محبوسم، در دستِ تو مغلوبم وز ذوقِ تو مدهوشم، در وصفِ تو حیرانم | سعدی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #235 فارغ زجهانی و جهان غیر تو نیست بیرون ز مکانی و مکان از تو پُر ست | ابوسعید ابوالخیر |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #236 من از تو یاد گرفتم که رخت نور بپوشم به ضرب ساز بچرخم به جرم عشق بجوشم | شهیار قنبری |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #237 نشناخته بودیم دری غیر درِ دل ما را به چه تقصیر، فلک دربهدر انداخت؟ | حزین لاهیجی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #238 هرگز گمان مبر که دلم را شکسته ای با هر قدم که دور شدی، استخوان شکست | احسان افشاری |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته 21/8/20 #239 تو آن بهشت برینی که جان خاکی من برای داشتنت عین آرزو شده است... | حسین منزوی |
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات + شاعر انجمن نویسنده ادبیات 21/8/20 #240 روی در روی و نگه بر نگه و چشم به چشم حرف ما و تو چه محتاج زبان است امروز | وحشی بافقی | تقدیم به شیرینترین شیرین من❤ @SHIRIN.SH
روی در روی و نگه بر نگه و چشم به چشم حرف ما و تو چه محتاج زبان است امروز | وحشی بافقی | تقدیم به شیرینترین شیرین من❤ @SHIRIN.SH