غذا طرز تهیه دوخا؛ میان‌وعده‌ای مقوی و آجیلی

  • نویسنده موضوع SHIRIN.SH
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 175
  • کاربران تگ شده هیچ

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48
 
ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
  • #1
دوخا یا دوکا یک میان‌وعده مقوی و آجیلی است که ترکیبی از چند نوع گیاه معطر، آجیل و ادویه است. این دیپ برای عصرانه و یا وقت‌هایی که گرسنه هستیم به عنوان یک میان‌وعده عالی و مقوی باعث سیری طولانی مدت می‌شود.
دوخا یک دیپ و یا بهتر است بگوییم یک همراه عالی برای نان و سبزیجات است که یکی از خوراکی‌های سنتی کشور مصر است. این خوراکی تقریبا چیزی شبیه به قوتوی کرمان و یا ترکیب کنجد و شکر سفره شاه پریان در خوزستان است. در سفره شاه پریان کنجد و شکر به طور کامل آسیاب و آرد می‌شود، اما این مدل آجیلی به صورت خرده ریزه درآمده و مواد تشکیل دهنده آن قابل تشخیص است.
من وقتی که خیلی لاغر بودم پزشک تغذیه این را به عنوان یک میان‌وعده چاق کننده صورت به من توصیه کرده بود. به این صورت که ابتدا کنجد و شکر...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SHIRIN.SH

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48
 
ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
  • #2
دوخا با نخود و آجیل
معمولا دوخا با استفاده از آجیل و تخمه و ادویه درست می‌شود، اما مدل دیگری از آن هم حبوبات که شامل نخود برشته است، به آن اضافه می‌شود. این شکل از دوخا بسیار مغذی و همانند موارد قبلی پر پروتئین است.
دوخا میان وعده مقوی و آجیلی

مواد لازم
  • کنجد: ۳/۴ پیمانه​
  • نخود برشته: ۱/۲ پیمانه​
  • گردو: ۱/۴ پیمانه​
  • دانه گشنیز: ۱/۲ پیمانه (به صورت کامل)​
  • دانه زیره: ۲ قاشق غذاخوری​
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری​
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری​
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SHIRIN.SH
عقب
بالا