توصیه های بهداشتی برای نگهداری از ماهی قرمز

  • نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 181
  • کاربران تگ شده هیچ

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
توجه به نزدیک شدن حلول سال جدید و عرضه و خرید ماهی قرمز از سوی فروشندگان و خانواده های عزیز جهت سفره هفت سین، ضمن تبریک پیشاپیش این عید فرخنده نکات زیر جهت رعایت بهداشت فردی و امکان ادامه حیات این جانداران زیبا به اطلاع می رسد:

توصیه های بهداشتی
1- متقاضیان عرضه و فروش جهت انتقال و حمل ونقل بین شهری ماهیان نوروزی در مقادیر بالا باید گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای لازم را از ادارات دامپزشکی مبداء تهیه کنند، لذا تاکید می شود مردم از خرید ماهی از فروشندگانی که ماهی‌‌ها را به صورت متراکم و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می کنند خودداری کنند.



2- تهیه ماهی قرمز از مراکزی که دارای پروانه بهداشتی ویا مکان های مسقف و لوازم شستشو و ضد عفونی است انجام شود تا ضمن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : mrywm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا