- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
در دستور پخت برخی از خوراکیها مثل سس سالاد سزار و بستنی خانگی تخممرغ خام یا کم پختهشده ذکر شده است و بسیاری از افراد نیز ممکن است با تصور ارزش تغذیهای بالاتر، از تخممرغ خام استفاده کنند، هرچند که ممکن است ایمن نباشد.
طبق دستورالعمل دپارتمان کشاورزی آمریکا (USDA)، به علت احتمال آلودگی باکتریایی میبایستی از مصرف تخممرغ خام غیرپاستوریزه اجتناب شود اما میتوان از تخممرغ پاستوریزه شده حتی بدون پخته شدن استفاده کرد. بااینوجود در سالهای اخیر تمایل به استفاده از محصولات غذایی خام افزایش پیداکرده است که این امر میتواند یکی از دلایل بیماریهای عفونی ناشی از غذا باشد.
خطرات مصرف تخممرغ خام
برخی از افراد ترجیح میدهند که تخممرغ را بهصورت خام یا کم پختهشده مصرف کنند.
این در حالی...
طبق دستورالعمل دپارتمان کشاورزی آمریکا (USDA)، به علت احتمال آلودگی باکتریایی میبایستی از مصرف تخممرغ خام غیرپاستوریزه اجتناب شود اما میتوان از تخممرغ پاستوریزه شده حتی بدون پخته شدن استفاده کرد. بااینوجود در سالهای اخیر تمایل به استفاده از محصولات غذایی خام افزایش پیداکرده است که این امر میتواند یکی از دلایل بیماریهای عفونی ناشی از غذا باشد.
خطرات مصرف تخممرغ خام
برخی از افراد ترجیح میدهند که تخممرغ را بهصورت خام یا کم پختهشده مصرف کنند.
این در حالی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.