- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,326
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم مرنگ ایتالیایی
سفیده تخم مرغ 65 گرم
شکر داخل سفیده 10 گرم
آب برای شربت 35 میلی لیتر
شکر برای شربت 110 گرم
طرز تهیه مرنگ ایتالیایی
1. 10 گرم شکر و سفیده را با همزن برقی بهم می زنیم تا سفیده تقریباً سفت شود و از ظرف نریزد ولی نه بحدی که شیار همزن بر روی آن بیفتد.
2. آب و 110 گرم شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد وقتی دمای آن به 120–118 درجه رسید گاز را خاموش می کنیم.
[IMG alt="مرنگ...
سفیده تخم مرغ 65 گرم
شکر داخل سفیده 10 گرم
آب برای شربت 35 میلی لیتر
شکر برای شربت 110 گرم
طرز تهیه مرنگ ایتالیایی
1. 10 گرم شکر و سفیده را با همزن برقی بهم می زنیم تا سفیده تقریباً سفت شود و از ظرف نریزد ولی نه بحدی که شیار همزن بر روی آن بیفتد.
2. آب و 110 گرم شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد وقتی دمای آن به 120–118 درجه رسید گاز را خاموش می کنیم.
[IMG alt="مرنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.