کیک و شیرینی | مرنگ ایتالیایی |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 209
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,177
پسندها
28,432
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم مرنگ ایتالیایی
مرنگ ایتالیایی


سفیده تخم مرغ 65 گرم
شکر داخل سفیده 10 گرم
آب برای شربت 35 میلی لیتر 
شکر برای شربت 110 گرم


طرز تهیه مرنگ ایتالیایی

1. 10 گرم شکر و سفیده را با همزن برقی بهم می زنیم تا سفیده تقریباً سفت شود و از ظرف نریزد ولی نه بحدی که شیار همزن بر روی آن بیفتد.

2. آب و 110 گرم شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد وقتی دمای آن به 120–118 درجه رسید گاز را خاموش می کنیم.

[IMG alt="مرنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
154
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
158
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
195
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
248
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
246
عقب
بالا