داخلی و گوارش بررسی تاثیر فیبرهای خوراکی مختلف بر باکتری‌های روده

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 141
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
18/2/19
ارسالی‌ها
6,987
پسندها
45,942
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
محققان در مطالعه جدید خود به بررسی مجموعه‌ای از منابع فیبر خوراکی پرداخته تا نشان دهند کدام مولکول‌های موجود در فیبرهای خوراکی برای گروهی از باکتری‌های روده در موش‌های آزمایشگاهی مفید هستند.
رژیم‌های غذایی غربی معمولا سرشار از چربی‌های اشباع‌شده و مواد قندی است و میزان کمی از فیبر خوراکی در آن وجود دارد. پیش‌تر نیز محققان بر اساس بررسی‌های خود اظهار داشتند که مصرف ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر خوراکی در طول روز با کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع دو، بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان روده همراه است. این درحالیست که پزشکان به افراد مبتلا به اختلال روده تحریک‌پذیر توصیه می‌کنند از میزان کمتری فیبر خوراکی مصرف کنند.
در این بررسی محققان آمریکایی به این موضوع پرداختند که چه منابعی از فیبر خوراکی و کدام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا