غذا طرز تهیه ماهی دودی + نحوه گرفتن شوری ماهی دودی

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 174
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19
 
ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
محل سکونت
کرمانشاه
  • نویسنده موضوع
  • #1
ماهی دودی نوعی ماهی نمک سود شده است که به منظور خراب نشدن و طعم بهتر ماهی، آن را در نمک میغلتانند و در یک اتاق حاوی دود برای چند ساعت نگهداری می‌کنند. ماهی دودی طرز تهیه مخصوص به خود را دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است.
طرز تهیه ماهی دودی + نحوه گرفتن شوری ماهی دودی

ه | سرویس آشپزی - فرآیند دودی کردن برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی انجام می‌شود. یکی از موادی که به وفور دودی می‌کنند ماهی است که پس از صید یا باید فریز شود و یا دودی شود تا بتوان آن را در دراز مدت مورد استفاده قرار داد. در ادامه ابتدا نحوه گرفتن شوری ماهی دودی و سپس طرز تهیه ماهی دودی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
عقب
بالا