- تاریخ ثبتنام
 - 13/5/19
 
- ارسالیها
 - 11,235
 
- پسندها
 - 5,494
 
- امتیازها
 - 60,919
 
- مدالها
 - 23
 
سطح 
                
    
    
    19
 - نویسنده موضوع
 - #1
 
ماهی دودی نوعی ماهی نمک سود شده است که به منظور خراب نشدن و طعم بهتر ماهی، آن را در نمک میغلتانند و در یک اتاق حاوی دود برای چند ساعت نگهداری میکنند. ماهی دودی طرز تهیه مخصوص به خود را دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است.
		
		
	
	
		
	
ه | سرویس آشپزی - فرآیند دودی کردن برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی انجام میشود. یکی از موادی که به وفور دودی میکنند ماهی است که پس از صید یا باید فریز شود و یا دودی شود تا بتوان آن را در دراز مدت مورد استفاده قرار داد. در ادامه ابتدا نحوه گرفتن شوری ماهی دودی و سپس طرز تهیه ماهی دودی...
	ه | سرویس آشپزی - فرآیند دودی کردن برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی انجام میشود. یکی از موادی که به وفور دودی میکنند ماهی است که پس از صید یا باید فریز شود و یا دودی شود تا بتوان آن را در دراز مدت مورد استفاده قرار داد. در ادامه ابتدا نحوه گرفتن شوری ماهی دودی و سپس طرز تهیه ماهی دودی...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.