- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
تاس کباب تبریزی ترکیبی از گوشت و سبزیجات است که با ادویههایی مانند فلفل سیاه یا ادویه مخصوص گوشت طعمدار میشود و روش پخت آن منحصر به فرد است.
سرویس آشپزی – در قدیم گوشت را با حرارت ملایم در دیگهای سنگین مسی به نام "تاس" میپختند و به همین دلیل این غذا به تاس کباب معروف است. تاس کباب نیز مانند سایر خوراکهای سنتی ایرانی مانند آبگوشت با گوشت گوساله یا گوسفند درست میشود، ولی به دلیل منع استفاده از گوشتهای قرمز در سالهای اخیر، به جای آن از گوشت مرغ همراه با پودر پاپریکا استفاده میشود که البته چنین غذایی در واقع نوعی خوراک مرغ بوده و نباید آن را تاس کباب...
سرویس آشپزی – در قدیم گوشت را با حرارت ملایم در دیگهای سنگین مسی به نام "تاس" میپختند و به همین دلیل این غذا به تاس کباب معروف است. تاس کباب نیز مانند سایر خوراکهای سنتی ایرانی مانند آبگوشت با گوشت گوساله یا گوسفند درست میشود، ولی به دلیل منع استفاده از گوشتهای قرمز در سالهای اخیر، به جای آن از گوشت مرغ همراه با پودر پاپریکا استفاده میشود که البته چنین غذایی در واقع نوعی خوراک مرغ بوده و نباید آن را تاس کباب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.