- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
انواع کباب ایرانی به شکلهای مختلف و با انواع گوشت و سبزیجات تهیه شده و اغلب به عنوان غذایی مجلسی سرو میشوند. گوشت گوسفندی و گوشت مرغ اصلیترین مواد اولیه در تهیه کبابهای ایرانیست.
| سرویس آشپزی – کباب نوعی غذای پرطرفدار و محبوب در میان ایرانیان است که اغلب در میهمانیها و مجالس سرو میشود و نام آن در منوی غذایی اکثر رستورانهای ایرانی به چشم میخورد. این غذا که از زمان ناصرالدین شاه قاجار و به دستور شخص شاه وارد ایران شد، در واقع غذایی قفقازی است که پس از ورود به ایران دستخوش تغییر و تحولاتی شده و امروزه در انواع و اقسام مختلف طبخ میشود. در تهیهی این غذا انواع...
| سرویس آشپزی – کباب نوعی غذای پرطرفدار و محبوب در میان ایرانیان است که اغلب در میهمانیها و مجالس سرو میشود و نام آن در منوی غذایی اکثر رستورانهای ایرانی به چشم میخورد. این غذا که از زمان ناصرالدین شاه قاجار و به دستور شخص شاه وارد ایران شد، در واقع غذایی قفقازی است که پس از ورود به ایران دستخوش تغییر و تحولاتی شده و امروزه در انواع و اقسام مختلف طبخ میشود. در تهیهی این غذا انواع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.