نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

داخلی و گوارش نقش باکتری روده در مقابله با اثرات مضر غذاهای فرآوری‌شده

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 164
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
سطح
39
 
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,857
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
بررسی‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که باکتری‌های روده با تاثیرات مضر خوراکی‌های فرآوری شده مقابله می‌کنند.
تحقیقات انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد نوعی باکتری روده وجود دارد که می‌تواند با تاثیرات مضر خوراکی‌های فرآوری شده برای سلامتی مقابله کند.
یافته‌های بدست آمده می‌تواند بهبود دهنده روند تولید مواد غذایی و کیفیت محصولات و راهکاری جدیدی در به کارگیری باکتری‌های روده برای مقابله با تاثیرات مضر خوراکی‌های فرآوری شده باشد.
محققان در مطالعات متعددی بر مضرات خوراکی‌های فرآوری شده تاکید کردند و این مطالعات نشان‌دهنده ارتباط مصرف این نوع مواد غذایی با افزایش وزن، چاقی، مقاومت به انسولین و خطر ابتلا به دیابت است.
در این بررسی جدید محققان آمریکایی نشان دادند چگونه نوعی باکتری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا