- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
به نقل از ایرنا علی اکبر کمالی اردکانی روز پنجشنبه با بیان این که هنگام خرید روغن سرخکردنی مانند سایر محصولات غذایی باید به پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری آن توجه شود گفت: با توجه به اینکه مردم نمی توانند کیفیت روغن مصرفی شان را بسنجند بنابراین تنها راه، خرید روغنهایی است که در کارخانههای دارای پروانه های بهداشتی معتبر تولید میشوند.
وی افزود: همچنین اگر روغن سرخکردنی هنگام استفاده دیرتر به نقطه دود رسید، کیفیت بهتری دارد و در صورتی که پس از استفاده رنگ و ظاهرش کمتر تغییر کرد، نشانه مرغوبیتش است؛ کیفیت روغنهایی که نقطه دود پایینتری دارند و پس از سرخ کردن رنگ و ظاهرشان تغییر چندانی نمیکند، بهتر است.
کمالی خاطرنشان کرد: رنگ روغن نشاندهنده سالم یا...
وی افزود: همچنین اگر روغن سرخکردنی هنگام استفاده دیرتر به نقطه دود رسید، کیفیت بهتری دارد و در صورتی که پس از استفاده رنگ و ظاهرش کمتر تغییر کرد، نشانه مرغوبیتش است؛ کیفیت روغنهایی که نقطه دود پایینتری دارند و پس از سرخ کردن رنگ و ظاهرشان تغییر چندانی نمیکند، بهتر است.
کمالی خاطرنشان کرد: رنگ روغن نشاندهنده سالم یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.